1 |
مقدمه و مبانی اولیه و کاربرد بیوشیمی در کشاورزی |
|
2 |
آب و تحولات یونی مقدماتی شامل الکترولیت های قوی و ضعیف اسیدها و بازها و تزکیبات بافزی |
|
3 |
کربوهیدرات ها قندهای ساده |
|
4 |
کربوهیدرات ها قندهای ساده |
|
5 |
کربوهیدرات ها دی ساکارید ها و پلی ساکارید ها |
|
6 |
کربوهیدرات ها دی ساکارید ها و پلی ساکارید ها |
|
7 |
چرخه گلیکولیز و گلیکونئوژنر |
|
8 |
اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع |
|
9 |
طبقه بندی لیپیدها و انواع لیپید های ساده |
|
10 |
طبقه بندی لیپیدها و انواع لیپید های مرکب |
|
11 |
آنزیم ها |
|