1 |
نقش حسابداری مدیریت در تصمیم گیری مدیران |
|
2 |
مفاهیم اساسی حسابداری مدیریت |
|
3 |
تجزیه و تحلیل اقلام بهای تمام شده: اقلام ثابت، متغیر، مختلط، نیمه متغیر و نیمه ثابت |
|
4 |
تشریح روش های برآورد بهای تمام شده |
|
5 |
تجزیه و تحلیل بهای تمام شده- حجم فعالیت، سود |
|
6 |
نقطه سر به سر در خصوص محصولات متعدد |
|
7 |
اقلام بهای تمام شده و تصمیم گیری |
|
8 |
نقطه بی تفاوتی و تصمیم گیری نسبت به خرید یا ساخت |
|
9 |
حل تمرین |
|
10 |
هزینه یابی تفاضلی (بخش اول) |
|
11 |
هزینه یابی تفاضلی (بخش دوم) |
|
12 |
حل تمرین |
|
13 |
حل تمرین |
|
14 |
بودجه ریزی و کنترل بودجه ای (بخش اول) |
|
15 |
بودجه ریزی و کنترل بودجه ای (بخش دوم) |
|
16 |
بودجه ریزی و کنترل بودجه ای (بخش سوم) |
|
17 |
حل تمرین |
|
18 |
حل تمرین |
|
19 |
گزارش های کنترل و تجزیه و تحلیل انحرافات از بودجه |
|
20 |
سیستم های کنترل و تجزیه و تحلیل انحرافات از فروش |
|
21 |
تصمیم های مربوط به محصولات مشترک |
|
22 |
حل تمرین |
|
23 |
حل تمرین |
|
24 |
حل تمرین |
|