1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزء دروس تخصصی می باشد. در این درس دانشجو با اصول و روش های کاربردی انجام عمل تکثیر و تولید بهینه ماهیان سردابی آشنا می شود. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با کلیات مرتبط با بحث فن آوری های تکثیر و پرورش ماهیان سردابی و تهیه یک طرح پایه تولیدی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول تکثیر و پرورش آبزیان |
4 |
اهداف یادگیری |
شناسایی روش های عملی تکثیر طبیعی، نیمه طبیعی و مصنوعی در ماهیان سردابی
شناسایی انواع مواد محرک تولید مثل
شناسایی انواع استخرهای پرورشی (نوزادگاهی، انگشت قد و پرواری)
انجام محاسبات عملی طرح نویسی |
5 |
روش تدریس |
بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه، یادگیری مشارکتی |
6 |
وظایف دانشجو |
تهیه موضوع تحقیقاتی کتابخانه ای و شرکت در بحث های آزاد مرتبط با موضوع درس |
7 |
منبع |
نفیسی بهابادی، م. راهنمای عملی تکثیر و پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان. انتشارات دانشگاه هرمزگان.282 ص. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور، رایانه، فیلم های آموزشی، نرم افزار برنامه ریزی تولید، بازدید علمی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم (6 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (1 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره) |