1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
اشنایی دانشجویان با اقلام غذایی قابل استفاده در جیره غذایی آبزیان و چگونگی فرمولاسیون و روش های تهیه جیره غذایی آبزیان |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندان درس اصول تغذیه آبزیان |
4 |
اهداف یادگیری |
تهیه فرمولاسیون تقریبی اقتصادی جیره غذایی برای گونه های مختلف ماهیان سردآبی، گرمابی، خاویاری، زینتی و سخت پوستانی همچون میگو |
5 |
روش تدریس |
بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه تحقیقاتی مطالعاتی و تهیه فرمولاسیون جیره غذایی گونه های آبزی |
7 |
منبع |
Halver, J. E., Hardy, R. W. 2002. Fish Nutrition. Academic Press. 839 pp.
Houlihan, D., Boujard, T., Jobling, M. 2001. Food intake in Fish. Blackwell Science Publishing. 442 pp.
Nates, S. F. 2016. Aquafeed Formulation. Academic Press. 303 pp. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه، نرم افزار لیندو، نرم افزار آکوافید، بازدید عملی از مراکز تولید غذای آبزیان |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (2 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره) |