طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اجزای غذایی مورد نیاز آبزیان
3 شایستگی های پایه گذراندن درس بیوشیمی عمومی و آشنایی با چرخه های بیوشیمیایی مواد غذایی در سیستم های زنده
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با اجزای جیره غذایی، روش های تعیین نیاز مواد مغذی و انواع مواد غذایی مورد نیاز گونه های آبزی
5 روش تدریس بحث گروهی، مبتی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه
6 وظایف دانشجو انجام پروژه کلاسی،
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه تغذیه، امکان بازدید از مزارع پرورش آبزیان
9 نحوه ارزشیابی میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (9 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، فعالیت گروهی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره)
10 فایل Pdf File