طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آشنایی با تولید بهینه آبزیان با تاکید بر مقوله تغذیه
3 شایستگی های پایه مرور درس اصول تغذیه آبزیان، بیوشیمی عمومی، میکروبیولوژی عمومی، جیره نویسی
4 اهداف یادگیری آشنایی با تولید ارگانیک آبزیان با تاکید بر تامین نیازهای غذایی
5 روش تدریس ارائه مطالب طبق سر فصل با استفاده اسلایدهای پاورپوینت همراه با فایل صوتی برای هر اسلاید به طور جداگانه، برگزاری کلاس آنلاین به منظور پاسخگویی به سوالات دانشجویان، رفع اشکال، برگزاری آزمونک، پرسش و پاسخ شفاهی و ارائه سمینار توسط دانشجویان، پاسخ به سوالات دانشجویان و رفع اشکال در گروههای اجتماعی مجازی، ارائه سمینار کلاسی توسط دانشجو و سپس بحث و تبادل نظر.
6 وظایف دانشجو 1- حضور منظم در کلاس های آنلاین 2-مشکارکت دانشجو در بحث و تبادل نظر با سایر دانشجویان و مدرس در مورد موضوع مورد تدریس. 3- دانلود فایلهای بارگزاری شده در سایت آموزش مجازی دانشگاه. 4- ارائه سمینار در کلاس انلاین. 5-شرکت در آزمون های میان ترم و پایان ترم در سایت آموزش مجازی دانشگاه.
7 مواد و امکانات آموزشی 1- برگزاری کلاس آنلاین. 2- اسلاید پاورپوینت همراه با فایل صوتی. 3-فیلم آموزشی. 4- شبکه های اجتماعی
8 نحوه ارزشیابی 1- پرسش و پاسخ کلاسی 2- برگزاری آزمونک 3- ارزیابی حضور منظم در کلاس های آنلاین 4- ارائه تکالیف مربوط به بخش عملی (نرم افزار اتوکد) 5- امتحان میان ترم. 6- امتحان پایان ترم
9 فایل Pdf File