1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آموزش تکثیر و پرورش انواع گونه های ریز جلبک و زئوپلانکتون ها |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول اولیه تولید محیط کشت |
4 |
اهداف یادگیری |
تولید غذاهای زنده مورد نیاز گونه های آبزی |
5 |
روش تدریس |
بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه تحقیقاتی محول شده |
7 |
منبع |
آذری تاکامی، ق.، امینی چرمهینی، م. 1387. تکثیر و پرورش غذای زنده، دستورالعمل تکثیر و پرورش پلانکتون¬ها. انتشارات دانشگاه تهران. 342 ص.
حسینی، س. ع.، جلالی، م. ع. 1388. کاربرد غذای زنده در پرورش آبزیان. انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 190 ص. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه، بازدید عملی از مراکز تولید غذای آبزیان |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (2 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره) |
10 |
فایل |
Pdf File |