طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی اشنایی دانشجویان با اقلام غذایی قابل استفاده در جیره غذایی آبزیان و چگونگی فرمولاسیون و روش های تهیه جیره غذایی آبزیان
3 شایستگی های پایه گذراندان درس اصول تغذیه آبزیان
4 اهداف یادگیری تهیه فرمولاسیون تقریبی اقتصادی جیره غذایی برای گونه های مختلف ماهیان سردآبی، گرمابی، خاویاری، زینتی و سخت پوستانی همچون میگو
5 روش تدریس بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه
6 وظایف دانشجو انجام پروژه تحقیقاتی مطالعاتی و تهیه فرمولاسیون جیره غذایی گونه های آبزی
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه، نرم افزار لیندو، نرم افزار آکوافید، بازدید عملی از مراکز تولید غذای آبزیان
9 نحوه ارزشیابی میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (2 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره)
10 فایل Pdf File