1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
اشنایی دانشجویان با اقلام غذایی قابل استفاده در جیره غذایی آبزیان و چگونگی فرمولاسیون و روش های تهیه جیره غذایی آبزیان |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندان درس اصول تغذیه آبزیان |
4 |
اهداف یادگیری |
تهیه فرمولاسیون تقریبی اقتصادی جیره غذایی برای گونه های مختلف ماهیان سردآبی، گرمابی، خاویاری، زینتی و سخت پوستانی همچون میگو |
5 |
روش تدریس |
بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه تحقیقاتی مطالعاتی و تهیه فرمولاسیون جیره غذایی گونه های آبزی |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه، نرم افزار لیندو، نرم افزار آکوافید، بازدید عملی از مراکز تولید غذای آبزیان |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (2 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره) |
10 |
فایل |
Pdf File |