طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی
2 هدف کلی آموزش تکثیر و پرورش انواع گونه های ریز جلبک و زئوپلانکتون ها
3 شایستگی های پایه آشنایی با اصول اولیه تولید محیط کشت
4 اهداف یادگیری تولید غذاهای زنده مورد نیاز گونه های آبزی
5 روش تدریس بحث گروهی، مبتنی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه
6 وظایف دانشجو انجام پروژه تحقیقاتی محول شده
7 منبع آذری تاکامی، ق.، امینی چرمهینی، م. 1387. تکثیر و پرورش غذای زنده، دستورالعمل تکثیر و پرورش پلانکتون¬ها. انتشارات دانشگاه تهران. 342 ص. حسینی، س. ع.، جلالی، م. ع. 1388. کاربرد غذای زنده در پرورش آبزیان. انتشارات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان. 190 ص.
8 مواد و امکانات آموزشی ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه، بازدید عملی از مراکز تولید غذای آبزیان
9 نحوه ارزشیابی میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (8 نمره)، فعالیت گروهی (2 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره)
10 فایل Pdf File