| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اجزای غذایی مورد نیاز آبزیان |
| 3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن درس بیوشیمی عمومی و آشنایی با چرخه های بیوشیمیایی مواد غذایی در سیستم های زنده |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اجزای جیره غذایی، روش های تعیین نیاز مواد مغذی و انواع مواد غذایی مورد نیاز گونه های آبزی |
| 5 |
روش تدریس |
بحث گروهی، مبتی بر حل مساله، مبتنی بر پروژه |
| 6 |
وظایف دانشجو |
انجام پروژه کلاسی، |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور، آزمایشگاه تغذیه، امکان بازدید از مزارع پرورش آبزیان |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
میان ترم (8 نمره)، پایان ترم (9 نمره)، تکالیف هفتگی (1 نمره)، فعالیت گروهی (1 نمره)، آزمونک (1 نمره) |
| 10 |
فایل |
Pdf File |