دکتر امید صفری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت تغذیه آبزیان در صنعت آبزی¬پروری
2 معرفی اجزای جیره غذایی آبزیان و مفهوم ماده خشک
3 معرفی منابع تامین کننده انرژی آبزیان
4 تعریف کربوهیدرات و اجزای سازنده آن
5 تعریف پروتئین خام و اجزای سازنده آن
6 تعریف چربی خام و اجزای سازنده آن
7 مفهوم سیر انرژی در آبزیان
8 روش¬های محاسبه میزان قابلیت هضم
9 آزمون میان¬ترم
10 روش¬های استفاده بهینه غذایی در آبزیان
11 روش¬های غذادهی و محاسبه میزان غذای روزانه
12 معرفی ترکیبات ضد تغذیه¬ای و روش¬های فرآوری آنها
13 روش¬های تعیین نیازهای غذایی در آبزیان
14 احتیاجات غذایی آبزیان به مواد معدنی درشت مغذی
15 احتیاجات غذایی آبزیان به مواد معدنی ریز مغذی