1 |
اهمیت تغذیه آبزیان در صنعت آبزی¬پروری |
|
2 |
معرفی اجزای جیره غذایی آبزیان و مفهوم ماده خشک |
|
3 |
معرفی منابع تامین کننده انرژی آبزیان |
|
4 |
تعریف کربوهیدرات و اجزای سازنده آن |
|
5 |
تعریف پروتئین خام و اجزای سازنده آن |
|
6 |
تعریف چربی خام و اجزای سازنده آن |
|
7 |
مفهوم سیر انرژی در آبزیان |
|
8 |
روش¬های محاسبه میزان قابلیت هضم |
|
9 |
آزمون میان¬ترم |
|
10 |
روش¬های استفاده بهینه غذایی در آبزیان |
|
11 |
روش¬های غذادهی و محاسبه میزان غذای روزانه |
|
12 |
معرفی ترکیبات ضد تغذیه¬ای و روش¬های فرآوری آنها |
|
13 |
روش¬های تعیین نیازهای غذایی در آبزیان |
|
14 |
احتیاجات غذایی آبزیان به مواد معدنی درشت مغذی |
|
15 |
احتیاجات غذایی آبزیان به مواد معدنی ریز مغذی |
|