دکتر امید صفری

دانشیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 تعریف اجزای جیره غذایی آبزیان و مفهوم ماده خشک
2 معرفی منابع تامین کننده پروتئین غذایی آبزیان
3 معرفی منابع تامین کننده چربی غذایی آبزیان
4 معرفی منابع تامین کننده انرژی غذایی آبزیان
5 معرفی پودر ماهی و روش¬های فرآوری آن
6 معرفی پودر گوشت و روش¬های فرآوری آن
7 معرفی پودر خون و روش¬های فرآوری آن
8 معرفی ژلاتین و روش¬های فرآوری آن
9 آزمون میان ترم
10 معرفی کنجاله سویا و روش¬های فرآوری آن
11 معرفی کنجاله کانولا و روش¬های فرآوری آن
12 معرفی کنجاله آفتابگردان و روش¬های فرآوری آن
13 معرفی گلوتن ذرت و روش¬های فرآوری آن
14 معرفی کنجاله کنجد و روش¬های فرآوری آن
15 معرفی روش¬های مختلف فرمولاسیون جیره غذایی آبزیان
16 معرفی مکمل ها و افزودنی¬های غذایی در آبزیان