| 1 |
تعریف غذای زنده و اهمیت آن |
|
| 2 |
معرفی انواع غذاهای زنده در صنعت آبزی پروری |
|
| 3 |
معرفی گونه های ریز جلبک پرورشی |
|
| 4 |
معرفی روش های پرورش ریز جلبک ها |
|
| 5 |
معرفی آرتمیا و بررسی چرخه زندگی آن |
|
| 6 |
معرفی روش های پرورش آرتمیا |
|
| 7 |
بررسی روش های مختلف تولید سیست آرتمیا |
|
| 8 |
آزمون میان ترم |
|
| 9 |
معرفی روتیفر و بررسی چرخه زندگی آن |
|
| 10 |
معرفی روش های پرورش روتیفر |
|
| 11 |
معرفی دافنی و بررسی چرخه زندگی آن |
|
| 12 |
معرفی روش های پرورش دافنی |
|
| 13 |
معرفی پاروپایان و بررسی چرخه زندگی آن |
|
| 14 |
معرفی روش های تولید پارامسی |
|
| 15 |
معرفی روش های تولید کرم قرمز خونی |
|