| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با روشهای جداسازی خالص سازی نگهداری و شناسایی قارچها و شبه قارچها |
| 3 | شایستگی های پایه | آشنایی با اصول و مفاهیم قارچ شناسی |
| 4 | اهداف یادگیری | شناخت قارچها و شبه قارچها |
| 5 | روش تدریس | آموزش مجازی در وبینار و عملی در آزمایشگاه |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور فعال در جلسات کلاس و انجام تکالیف محوله |
| 7 | منبع | Introduction to Fungi |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | کامپیوتر و امکانات آزمایشگاهی |
| 9 | نحوه ارزشیابی | آزمون و تکلیف |
| 10 | فایل | Pdf File |