فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۱

ارزیابی اثر ضدمیکروبی برخی گونه‌های قارچ‌های خوراکی و دارویی رده agaricomycetes علیه fusarium spp. و xanthomonas translucens بیماری‌زا درگندم

سیده فائزه حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۵/۰۷

کارایی عصاره گیاهان تیره بارهنگ در کنترل alternaria spp. بیماریزا در گوجه فرنگی

احمد علی جهاد تویج
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۳/۰۱

بررسی اثر ترکیبات بیولوژیکی و طبیعی علیه گونه های فوزاریم عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم

انسیه سادات حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۴/۰۶

تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و آمینواسیدها بر فعالیت نماتد ریشه گرهی -meloidogyne javanica- در گیاه گوجه فرنگی

اعظم سلیمانی دیزیچه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۳/۰۲

بررسی اثر برخی ترکیبات بیولوژیکی و طبیعی علیه گونه های آلترناریای بیماریزا در گوجه فرنگی

ذبیح الله محمدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۲/۰۵

شناسایی گونه های آلترناریای عامل پوسیدگی انگور و بررسی اثر میکروارگانیسم های مفید فیلوسفر علیه این بیمارگرها

ندا سمندری نجف ابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۰۹

سیستماتیک و ارزیابی فاکتورهای بیماریزایی botrytis spp. بیماریزا در توت فرنگی و بررسی تاثیر اسانس برخی گونه های گیاهی علیه این بیمارگرها

فاطمه مقصودی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۰۹

بررسی اثرآنتاگونسیتی برخی گو نه های قارچهای خوراکی و دارویی راسته های polyporales و agaricales علیه جدایه های آلترناریای بیماریزا در پرتقال

فروغ دانای سیوکی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۰۴

بررسی مقایسه ای تاثیر فعالیت ضدقارچی دو فرم مس اکسید (نانوذره و توده ای) بر مهار قارچ culmorum fusarium در دو رقم گندم

وجیهه گنجعلی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۳۰

بررسی امکان القای مقاومت در پاتوسیستم لوبیا-rhioctonia solani با روش های بیولوژیکی و شیمیایی

فاطمه خیری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۲۰

تأثیر قارچ‌های اندوفیت و اپی‌فیت بدست آمده از گوجه‌فرنگی در استان‌های خراسان شمالی و رضوی علیه آلترناریا و ریزوکتونیای بیماری‌زا در این گیاه

ضحا درودی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۰۳

سیستماتیک، بیماریزایی و کنترل زیستی rhizoctonia solani بیماریزا در لوبیا در استان های فارس و خراسان رضوی

بهناز باقریه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۸/۲۵

بررسی اثر فراکسیونهای حاصل از عصاره ی برخی گیاهان دارویی بر جدایه های fusarium spp و xanthomonas translucens بیماریزا در گندم و مکانیسم عملکرد آنها

مرجان سویزی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۴/۱۵

بررسی اثرآنتاگونسیتی گونه های ganoderma و lentinus علیه بیمارگرهای عمده قارچی گوجه فرنگی

فرناز فرازی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۸/۲۷

شناسایی قارچ های بیمارگر و اندوفیت ریشه و طوقه گندم در استان خراسان شمالی

فاطمه روحانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۰۸

بررسی تاثیر اسانس حاصل از ارقام پرتقال بر گونه های آلترناریای بیماریزا در مرکبات

ندا سمندری نجف آبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

بررسی تاثیر عصاره الکلی گیاه ختمی خبازی (althaea officinalis) علیه گونه های آلترناریا بیماریزا در مرکبات

فاطمه مقصودی پورزیدآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

بررسی مقایسه ای اثر مولکول‌های کوروم سنسینگ و برخی از پروتئین های ضدمیکروبی روی برخی از خصوصیات زیست-شناسی، فیزیولوژی و بیماریزایی rhizoctonia solani ag1-ia عامل سوختگی غلاف برنج

زهره نسیمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۳/۰۱

ارزیابی تغییرات جمعیت و فاکتورهای بیماریزایی نژادهای فیژیولوژیک قارچ fusarium oxysporum f.sp. melonis عامل پژمردگی آوندی خربزه در استانهای خراسان رضوی و شمالی

شهاب حیدری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۲/۱۷

شناسایی جدایه های . fusarium spp مرتبط با پوسیدگی طوقه و ریشه گندم در استان یزد و ارزیابی امکان حفاظت گیاه علیه بیمارگر با کاربردpiriformospora indica

سعیده دهقانپورفراشاه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۳۰

بررسی امکان بیوکنترل قارچ rhizoctonia solani بیماریزا در گوجه فرنگی با باکتری‌های آنتاگونیست

محمد نور هادی ابوجدیه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان مختلف علیه چند گونه مهم قارچ فوزاریوم بیماریزا روی گندم

محمدحسین فقیه ایمانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۱۰

شناسایی گونه‌های آلترناریای عامل لکه‌موجی گوجه‌فرنگی در استان خراسان رضوی و ارزیابی برخی فاکتورهای بیماریزایی آن‌ها

یونس رمضانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۴/۱۳

شناسائی منابع مقاومت چغندرقند به پوسیدگی فیتوفترائی ریشه و بررسی برخی از جنبه های بیوشیمیائی و مولکولی مقاومت

مژده کاکوئی نژاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۲/۰۲

شناسایی و بررسی ساختار ژنتیکی جدایه های قارچ macrophomina phaseolina عامل بیماری پوسیدگی زغالی خربزه در استان خراسان رضوی

علی اکبر علی خانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰

شناسایی گونه های قارچ آلترناریا در درختان پرتقال استان های گلستان و مازندران و بررسی بیماریزایی آن ها

محمود ریاحی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۸/۱۰

شناسایی قارچهای عمده عامل پوسیدگی بعد از برداشت انگور و بررسی اثر بیوکنترلی آنتاگونیستهای قارچی و باکتریایی علیه آنها

کاظم کاسفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۸/۰۳

بررسی نقش رادیکال های فعال نیتروژن در برهم کنش قارچ rhizoctonia solani و سودوموناس های فلورسنت با گیاه لوبیا

وحید کشاورزتوحید
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی جنبه‌های سلولی، مولکولی و بیوشیمیایی برهمکنش گندم با گونه‌های عمده فوزاریوم عامل بیماری بلایت خوشه

نیما خالدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۲/۲۰

شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم احساس حد نصاب در pectobacterium carotovorum و بررسی مولکولی مکانیسم عمل آنها

محمدرضا عالی منش
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۰/۲۸

شناسایی گونه های مختلف فیلوژنتیکی فوزاریم عامل بیماری بلایت در مزارع جو استان های خراسان رضوی شمالی و گلستان و بررسی بیماریزایی آنها

علی دژانگا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

بررسی تاثیر اسانس گیاهان مختلف علیه قارچ rhizoctonia solani عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گوجه فرنگی

آزاده کشاورز
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۳۱

بررسی برهمکنش گوجه فرنگی وگروههای مختلف تاکسونومیکی قارچ رایزوکتونیا

فاطمه حسینی زهانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۳

بررسی نقش مسیرهای انتقال سیگنال اکتادکانوئید و فنیل پروپانوئید در مقاومت گوجه فرنگی به rhizoctonia solani

زهرا نوربخش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۳/۲۴

: بررسی امکان القای مقاومت در لوبیا علیه بیماریهای پوسیدگی رایزوکتونیایی طوقه و ریشه و آنتراکنوز لوبیا با استفاده از فلاونوئیدها

فهیمه مروی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۷/۰۲

ارزیابی مقاومت ارقام سیب زمینی به جدایه های قارچ آلترناریا و باکتری پکتوباکتریوم و شناسایی برخی مکانیسم های مقاومت

طاهره کاکوئی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

بررسی پاسخ های دفاعی ارقام مختلف برنج علیه جدایه های قارچ نکروتروف آلترناریا

عبدالجبار ایران نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۱۲

: شناسایی، تعیین تنوع ژنتیکی و بررسی بیماریزایی قارچ رایزوکتونیا، عامل بیماری پوسیدگی ریشه و طوقه و مرگ گیاهچه ی گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی

آتنا پورمهدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۰۹

بررسی مکانیسم های سلولی و مولکولی دخیل در مقاومت پایه و القایی در گوجه فرنگی به rhizoctonia solani عامل بیماریهای مرگ گیاهچه و پوسیدگی طوقه

فریبا نیک رفتار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۰/۲۵

کنترل بیولوژیک بیماری پوسیدگی ریزوکتو نیائی ریشه و طوقه لوبیا بوسیله بعضی جدایه های باکتریائی و قارچ تریکودرما به تنهائی و همراه یکدیگر

مرضیه رهدار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۱۲

شناسایی وتعیین تنوع باکتری های تولید کننده ترکیبات ضد میکروبی علیه لکه سیاه وآتشک گلابی جدا شده از درختان گلابی در استان خراسان رضوی

سمانه صادقیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۷