ارزیابی اثر ضدمیکروبی برخی گونههای قارچهای خوراکی و دارویی رده agaricomycetes علیه fusarium spp. و xanthomonas translucens بیماریزا درگندم
سیده فائزه حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۵/۰۷
کارایی عصاره گیاهان تیره بارهنگ در کنترل alternaria spp. بیماریزا در گوجه فرنگی
احمد علی جهاد تویج
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۳/۰۱
بررسی اثر ترکیبات بیولوژیکی و طبیعی علیه گونه های فوزاریم عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم
انسیه سادات حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۶
تاثیر برخی از عناصر کم مصرف و آمینواسیدها بر فعالیت نماتد ریشه گرهی -meloidogyne javanica- در گیاه گوجه فرنگی
اعظم سلیمانی دیزیچه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۳/۰۲
بررسی اثر برخی ترکیبات بیولوژیکی و طبیعی علیه گونه های آلترناریای بیماریزا در گوجه فرنگی
ذبیح الله محمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۲/۰۵
شناسایی گونه های آلترناریای عامل پوسیدگی انگور و بررسی اثر میکروارگانیسم های مفید فیلوسفر علیه این بیمارگرها
ندا سمندری نجف ابادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۲/۰۹
سیستماتیک و ارزیابی فاکتورهای بیماریزایی botrytis spp. بیماریزا در توت فرنگی و بررسی تاثیر اسانس برخی گونه های گیاهی علیه این بیمارگرها
فاطمه مقصودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۲/۰۹
بررسی اثرآنتاگونسیتی برخی گو نه های قارچهای خوراکی و دارویی راسته های polyporales و agaricales علیه جدایه های آلترناریای بیماریزا در پرتقال
فروغ دانای سیوکی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۰۴
بررسی مقایسه ای تاثیر فعالیت ضدقارچی دو فرم مس اکسید (نانوذره و توده ای) بر مهار قارچ culmorum fusarium در دو رقم گندم
وجیهه گنجعلی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۷/۳۰
بررسی امکان القای مقاومت در پاتوسیستم لوبیا-rhioctonia solani با روش های بیولوژیکی و شیمیایی
فاطمه خیری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۰
تأثیر قارچهای اندوفیت و اپیفیت بدست آمده از گوجهفرنگی در استانهای خراسان شمالی و رضوی علیه آلترناریا و ریزوکتونیای بیماریزا در این گیاه
ضحا درودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۳
سیستماتیک، بیماریزایی و کنترل زیستی rhizoctonia solani بیماریزا در لوبیا در استان های فارس و خراسان رضوی
بهناز باقریه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۵
بررسی اثر فراکسیونهای حاصل از عصاره ی برخی گیاهان دارویی بر جدایه های fusarium spp و xanthomonas translucens بیماریزا در گندم و مکانیسم عملکرد آنها
مرجان سویزی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۴/۱۵
بررسی اثرآنتاگونسیتی گونه های ganoderma و lentinus علیه بیمارگرهای عمده قارچی گوجه فرنگی
فرناز فرازی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۷
شناسایی قارچ های بیمارگر و اندوفیت ریشه و طوقه گندم در استان خراسان شمالی
فاطمه روحانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۸
بررسی تاثیر اسانس حاصل از ارقام پرتقال بر گونه های آلترناریای بیماریزا در مرکبات
ندا سمندری نجف آبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
بررسی تاثیر عصاره الکلی گیاه ختمی خبازی (althaea officinalis) علیه گونه های آلترناریا بیماریزا در مرکبات
فاطمه مقصودی پورزیدآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
بررسی مقایسه ای اثر مولکولهای کوروم سنسینگ و برخی از پروتئین های ضدمیکروبی روی برخی از خصوصیات زیست-شناسی، فیزیولوژی و بیماریزایی rhizoctonia solani ag1-ia عامل سوختگی غلاف برنج
زهره نسیمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۳/۰۱
ارزیابی تغییرات جمعیت و فاکتورهای بیماریزایی نژادهای فیژیولوژیک قارچ fusarium oxysporum f.sp. melonis عامل پژمردگی آوندی خربزه در استانهای خراسان رضوی و شمالی
شهاب حیدری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۲/۱۷
شناسایی جدایه های . fusarium spp مرتبط با پوسیدگی طوقه و ریشه گندم در استان یزد و ارزیابی امکان حفاظت گیاه علیه بیمارگر با کاربردpiriformospora indica
سعیده دهقانپورفراشاه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۳۰
بررسی امکان بیوکنترل قارچ rhizoctonia solani بیماریزا در گوجه فرنگی با باکتریهای آنتاگونیست
محمد نور هادی ابوجدیه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان مختلف علیه چند گونه مهم قارچ فوزاریوم بیماریزا روی گندم
محمدحسین فقیه ایمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۱۰
شناسایی گونههای آلترناریای عامل لکهموجی گوجهفرنگی در استان خراسان رضوی و ارزیابی برخی فاکتورهای بیماریزایی آنها
یونس رمضانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۴/۱۳
شناسائی منابع مقاومت چغندرقند به پوسیدگی فیتوفترائی ریشه و بررسی برخی از جنبه های بیوشیمیائی و مولکولی مقاومت
مژده کاکوئی نژاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۲/۰۲
شناسایی و بررسی ساختار ژنتیکی جدایه های قارچ macrophomina phaseolina عامل بیماری پوسیدگی زغالی خربزه در استان خراسان رضوی
علی اکبر علی خانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
شناسایی گونه های قارچ آلترناریا در درختان پرتقال استان های گلستان و مازندران و بررسی بیماریزایی آن ها
محمود ریاحی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۸/۱۰
شناسایی قارچهای عمده عامل پوسیدگی بعد از برداشت انگور و بررسی اثر بیوکنترلی آنتاگونیستهای قارچی و باکتریایی علیه آنها
کاظم کاسفی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۸/۰۳
بررسی نقش رادیکال های فعال نیتروژن در برهم کنش قارچ rhizoctonia solani و سودوموناس های فلورسنت با گیاه لوبیا
وحید کشاورزتوحید
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
بررسی جنبههای سلولی، مولکولی و بیوشیمیایی برهمکنش گندم با گونههای عمده فوزاریوم عامل بیماری بلایت خوشه
نیما خالدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۲/۲۰
شناسایی باکتری های مختل کننده سیستم احساس حد نصاب در pectobacterium carotovorum و بررسی مولکولی مکانیسم عمل آنها
محمدرضا عالی منش
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۸
شناسایی گونه های مختلف فیلوژنتیکی فوزاریم عامل بیماری بلایت در مزارع جو استان های خراسان رضوی شمالی و گلستان و بررسی بیماریزایی آنها
علی دژانگا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
بررسی تاثیر اسانس گیاهان مختلف علیه قارچ rhizoctonia solani عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گوجه فرنگی
آزاده کشاورز
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۳۱
بررسی برهمکنش گوجه فرنگی وگروههای مختلف تاکسونومیکی قارچ رایزوکتونیا
فاطمه حسینی زهانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۳
بررسی نقش مسیرهای انتقال سیگنال اکتادکانوئید و فنیل پروپانوئید در مقاومت گوجه فرنگی به rhizoctonia solani
زهرا نوربخش
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۳/۲۴
: بررسی امکان القای مقاومت در لوبیا علیه بیماریهای پوسیدگی رایزوکتونیایی طوقه و ریشه و آنتراکنوز لوبیا با استفاده از فلاونوئیدها
فهیمه مروی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۲
ارزیابی مقاومت ارقام سیب زمینی به جدایه های قارچ آلترناریا و باکتری پکتوباکتریوم و شناسایی برخی مکانیسم های مقاومت
طاهره کاکوئی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۶
بررسی پاسخ های دفاعی ارقام مختلف برنج علیه جدایه های قارچ نکروتروف آلترناریا
عبدالجبار ایران نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۳/۱۲
: شناسایی، تعیین تنوع ژنتیکی و بررسی بیماریزایی قارچ رایزوکتونیا، عامل بیماری پوسیدگی ریشه و طوقه و مرگ گیاهچه ی گوجه فرنگی در استان خراسان رضوی
آتنا پورمهدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۰۹
بررسی مکانیسم های سلولی و مولکولی دخیل در مقاومت پایه و القایی در گوجه فرنگی به rhizoctonia solani عامل بیماریهای مرگ گیاهچه و پوسیدگی طوقه
فریبا نیک رفتار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۵
کنترل بیولوژیک بیماری پوسیدگی ریزوکتو نیائی ریشه و طوقه لوبیا بوسیله بعضی جدایه های باکتریائی و قارچ تریکودرما به تنهائی و همراه یکدیگر
مرضیه رهدار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۷/۱۲
شناسایی وتعیین تنوع باکتری های تولید کننده ترکیبات ضد میکروبی علیه لکه سیاه وآتشک گلابی جدا شده از درختان گلابی در استان خراسان رضوی