1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس فیزیولوژی به ارزش 2 واحد نظری و 1 واحد عملی، یکی از دروس پایه دوره کارشناسی بهداشت مواد غذایی می باشد. یک سوم واحد نظری و عملی مربوط به اینجانب می باشد. |
2 |
هدف کلی |
هدف از این درس آشنایی با کارکرد سیستم تنفس، اندوکرین و تولیدمثل است. |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با ساختار سیستم تنفس، اندوکرین و تولیدمثل |
4 |
اهداف یادگیری |
فراگیری عملکرد سیستم تنفس، اندوکرین و تولیدمثل |
5 |
روش تدریس |
آموزش مطالب نظری به صورت ارائه شفاهی در کلاس خواهد بود. عملیات درس نیز در آزمایشگاه فیزیولوژی و با استفاده از امکانات موجود برگزار می شود. |
6 |
وظایف دانشجو |
- مطالعه مطالب تدریس شده و منابع موردنظر
- فراگیری مطالب و کسب نمره قبولی در ازمون های نظری و عملی کلاسی و پایان ترم |
7 |
منبع |
فیزیولوژی دامپزشکی کانینگهام. ترجمه: باباپور، پرهام و زنده دل.1393. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وایت برد و ماژیک، ویدئوپروژکتور
فضای آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی از قبیل سانترفیوز، لام نئوبار، میکروسکوپ، لوپ |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ازمون های کلاسی، آزمون پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |