| 1 | مقدمه و اهمیت تغذیه گیاهی |  | 
																			
											| 2 | تعریف و گروهبندی عناصر ضروری و عناصر مفید |  | 
																			
											| 3 | محیط های تغذیه گیاه، محلول های غذایی و مقایسه آنها با خاک |  | 
																			
											| 4 | غشاهای بیولوژیک و انتقال از عرض غشای پلاسمایی |  | 
																			
											| 5 | ساز و کارهای جذب یونها در ریشه |  | 
																			
											| 6 | اثر رقابت بین یون ها در جذب ریشه |  | 
																			
											| 7 | جذب یون و آب در طول و عرض ریشه |  | 
																			
											| 8 | انتقال دور در آوند چوبی، بارگیری و تخلیه |  | 
																			
											| 9 | انتقال در آوند آبکش، انتقال مجدد و چرخه عناصر غذایی |  | 
																			
											| 10 | جذب و آزاد سازی گازها از روزنه |  | 
																			
											| 11 | جذب محلول ها از کوتیکول و روزنه و نشت عناصر از برگ ها |  | 
																			
											| 12 | جذب و انتقال نیتروژن  متابولیسم نیتروژن  فیزیولوژی جذب نیتروژن تحت تنش |  | 
																			
											| 13 | جذب و انتقال فسفر  متابولیسم فسفر  فیزیولوژی جذب فسفر تحت تنش |  | 
																			
											| 14 | جذب و انتقال پتاسیم، متابولیسم پتاسیم  فیزیولوژی جذب پتاسیم تحت تنش |  | 
																			
											| 15 | جذب و انتقال ریز مغذی ها |  | 
																			
											| 16 | کمبود مواد غذایی و روش های تشخیص آن |  |