| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مقدمه ای بر تغذیه ورزشی و کنترل وزن | |
| 2 | اهمیت تغذیه در ورزش قهرمانی | |
| 3 | اشتباه های رایج در زمینه کنترل وزن | |
| 4 | دستگاه گوارش و هضم و جذب غذا | |
| 5 | درشت مغذی ها و ریز مغذی ها | |
| 6 | مفاهیم و اهمیت کنترل وزن | |
| 7 | رژیم غذایی متعادل | |
| 8 | مرور مطالب گذشته و بررسی مقالات جدید | |
| 9 | توصیه های کاهش وزن چربی | |
| 10 | توصیه های افزایش وزن عضله | |
| 11 | مرور مطالب گذشته و بررسی مقالات جدید | |
| 12 | امتحان میان ترم | |
| 13 | انرژی دریافتی و مصرفی | |
| 14 | ارزیابی انرژی دریافتی | |
| 15 | ارزیابی ترکیب بدن | |
| 16 | مرور مقالات به روز در زمینه درس | |
| 17 | مرور مطالب قبلی | |
| 18 | آزمون |