1 |
راهکار های بهبود تولید و مصرف غذا در سیستم های روستایی و شهری |
|
2 |
اثرات تکنولوژی های روز در تولید و سلامت غذا در سیستم های کشاورزی |
|
3 |
چالش های سیستم های مختلف کشاورزی و امنیت غذایی |
|
4 |
نقش عوامل محیطی و تکنولوژیکی در بروز بیماری ها: چاقی، فشار خون، دیابت، سرطان |
|
5 |
عوامل اجتماعی، محیطی و اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه |
|
6 |
عوامل موثر در مصرف غذا: شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر در انتخاب غذا |
|
7 |
منابع اساسی موثر تولید غذا: زمین، آب، خاک و نهاده های کشاورزی |
|
8 |
جغرافیای سوء تغذیه |
|
9 |
رژیم های غذایی، تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست |
|
10 |
جایگاه کشاورزی در تولید غذا، امنیت غذایی و سلامت جامعه |
|
11 |
چشم انداز های تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا |
|
12 |
چشم انداز های تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا |
|
13 |
ریشه های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
14 |
ریشه های تاریخی، فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
15 |
معرفی سرفصل های درس، تکالیف و ارزیابی ها |
|