| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | انتخابی |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با اصول پروار بندی |
| 3 | شایستگی های پایه | دانستن دروس تغذیه و بیوشیمی |
| 4 | اهداف یادگیری | فراگیری روش های جدید پروار بندی و ارزیابی اقتصادی |
| 5 | روش تدریس | کلاس و پاورپوینت و بازدید |
| 6 | وظایف دانشجو | تکالیف و امتحان |
| 7 | منبع | کتاب و مقالات ترویجی پروار بندی |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | کلاس و اسلایدو بازدید |
| 9 | نحوه ارزشیابی | آزمون |