فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۲

اثر تیمول بر پاسخهای التهابی، فیزیولوژیکی و عملکرد سد اپیتلیومی شکمبه بعد از اعمال محدودیت خوراک در برههای پرواری

یاسمن احمدی بنکدار
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

بررسی تاثیر مقدار مصرف شیر و تعداد دفعات شیردهی بر عملکرد گوساله های شیری نژاد هلشتاین با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

امیرحسین شاهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۲۷

اثر مقادیر مختلف دانه کاملینا -camelina sativa- بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بره‌های پرواری بلوچی

سبا سیفی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۰/۲۴

استفاده از فناوری پلاسمای سرد اتمسفریک در شیرحاوی انتی بیوتیک و بررسی تاثیر تغذیه ای آن در گوساله های شیرخوار هلشتاین

محسن محروقی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۹/۰۵

تاثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی در شیر بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین

مسعود عسگریان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

نقش دینامیکی پروبیوتیک‌ها و ماهیت کربوهیدرات خوراک بر پاسخ‌های هضمی ‌و میکروبی در چالش‌های اسیدوز شکمبه‌ای گاو هلشتاین

محمد الهی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۵/۰۹

تبیین ارزش غذایی سیلاژ ذرت فرآوری شده با باکتری باسیلوس سوبتیلیس تراریخته و اسید فنیل لاکتیک

الناز کمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۴/۰۳

غنی سازی مخمر ساکارومایسس سرویزیه با نانوذرات سلنیوم تولید شده در بستر سینبیوتیکی و بررسی اثر آن بر ترکیب شیر و پنیر بز

مصطفی کمالی نسب
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۳

اثر افزودن اسانس‌های پونه کوهی و گل ختمی به شیر و شکل فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد و پاسخ متابولیکی گوساله‌های هلشتاین

احسان قائمی راد
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۰

تاثیر پارامترهای خوراکی بر عملکرد بره های نر و ماده نژاد بلوچی با استفاده از مدل سازی شبکه های عصبی

مهدی شاکری جوزان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۹

غنی سازی شیر با روغن کتان(اسید چرب امگا3) و ویتامین های محلول در چربی بر عملکرد، وضعیت ایمنی و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوارهلشتاین

مهرداد موحد نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۳/۱۰

اثر عصاره های گیاهی نعناع ٬ دارچین ٬آویشن و بره موم زنبورعسل برسیستم ایمنی و عملکرد گوساله های شیر خوار هلشتاین در شرایط برون تنی و درون تنی

فرشید صراف
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۵

تأثیرجیره‌های زئولیتی و نمکهای آنیونی بر هموستاز کلسیم، سلامت و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال

مهدی عنبری زرگر
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۱۱

تاثیرمقادیرمتفاوت الیاف غیرقابل هضم و فرآیند فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد گوساله های شیری هلشتاین

فواد گاراژیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۳۰

بررسی ساختار مولکولی دانه جو فرآوری شده - شیمیایی- حرارتی- امواجی- با روشftir و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین

امیر هنرمند
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۳۰

تاثیر مقادیر مختلف دانه کتان بر میزان باروری گاوهای هلشتاین با روش انتقال رویان

محمد الهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۳/۱۰

تأثیر ماهیت خوراک بر برازش جیره گاوهای شیرده هلشتاین مبتنی بر پروتئین قابل استفاده در روده باریک

علی رستم پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۱/۲۸

تاثیر سورفاکتنتها بربازدهی فرایند پخت رطوبتی-حرارتی دانه های جو و ذرت با استفاده از امواج مادون قرمز در گاوهای شیرده هلشتاین

فرزانه محمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۲۸

تعیین ترکیب شیمیایی دانه خلر و تاثیر تغذیه آن بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه و عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین

حسین راست پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰

اثر دانه کتان بر پاسخ های تخمدانی و درصد آبستنی میش های بلوچی تحت شرایط هورمون درمانی

امیر هنرمند
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

تاثیر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر فراسنجه های برون تنی تخمیر شکمبه ای و میزان اکسیداسیون درون تنی چربی گوشت بره های نر پرواری نژاد بلوچی

فرشته علی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۳۰

اثر مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه rdp به rup ، بر توان تولیدی و فراسنجه های خونی و شکمبه‌ای گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

مصطفی آسیائی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۲/۳۱

اثر عصاره های کاکوتی و پونه کوهی بر ترکیب شیمیایی مخلوط سیلاژ یونجه و ذرت در شرایط درون تنی و برون تنی در گوسفند

مهدی عدالتی نسب
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۱/۳۱

تاثیر افزودن اسید آمینه گلوتامین به شیر گوساله ها و بره‌های شیرخوار بر پاسخ‌های تولیدی، بافتی و ایمنی

حسین بلوچ قرایی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۲/۱۸

تأثیر مخلوط گیاهان دارویی بر ویژگی‌‌های تخمیر شکمبه و پاسخ‌‌های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

مهدی مهرآبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

بررسی احتمال ورود رادون به شیر و لاشه ی بز های راینی تغذیه شده با آب آلوده به رادون

منصوره منصوربهمنی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰

بررسی پتانسیل آنتی‌اکسیدانی شیر گاوهای شیرده تغذیه شده با دانه کتان و امکان انتقال آن به خون موش‌های آزمایشگاهی

علی مرتضائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۹/۲۶

مدل سازی فراهمی مواد مغدی برای گاو های شیرده هلشتاین بااستفاده از مدل غیر مبتنی بر مواد مغذی تام و استفاده از برخی خوراک های کشت شده در ایران

احسان پرند
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

تأثیر عصاره الکلی بره موم زنبور عسل ایرانی بر تخمیر میکروبی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی و درون تنی

شهاب احتشام قرائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

تأثیر برون تنی مکمل سازی خوراک های حاوی مقادیر متفاوت علوفه به مواد متراکم با مخلوط های بافرهای شیمیایی بر ارزش اسیدزایی، تولید متان و پروتئین میکروب

مینا جعفرپوربروجنی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۸/۱۹

بررسی تأثیر افزودن آنزیم های فیبرولیتیک خارج سلولی بر خصوصیات تخمیری علف خشک یونجه وکاه غلات در شرایط برون تنی

یاسمن احمدی بنکدار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۰۱

بررسی خصوصیات شیمیایی علوفه جو هیدروپونیک در شرایط برون تنی و درون تنی

زهره کوهی خور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۰۸

بررسی تآثیر دانه کتان اکسترود شده بر ترکیب شیر و بیان ژنهای تولیدمثلی igf-1,igf-2,igf-1r ,b-actin در گاوهای شیرده هلشتاین

سعیده مرتضوی گنگان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۲/۱۳

بررسی فراسنجه های تخمیری و جمعیت میکروبی شکمبه و مدفوع گاوهای هلشتاین تغذیه شده با جیره های حاوی برخی عصاره-های گیاهی

بهزاد خرمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۰/۱۰

اثر اسانس های گیاهی اکالیپتوس ( (eucalyptus ، کاج (pinene) و آنیسون (anise) بر ویژگی های تخمیر شکمبه ای و جمعیت باکتری های متانوژن در شرایط invitro .

سارا ساکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

بررسی اثرات پوسته پسته در جیره حاوی مخمر و پلی اتیلن گلایکل بر فراسنجه های تخمیری و قابلیت هضم مواد مغذی در شکمبه و عملکرد بزهای ثانن

محمد سالاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۱۵

استفاده از اسانسهای گیاهی زیره، پونه کوهی و پرتقال به عنوان افزودنی برای تغییر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و جمعیت باکتری های لاکتو باسیل سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

هادی قربانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۰۹

بررسی تاثیر ساپونین موجود در گیاهان علوفه ای و داروئی بر روند تخمیرات شکمبه و متابولیت های خونی بره های باوچی

محسن محمودی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۰۱

بررسی پتانسیل جایگزینی ضایعات ماکارونی به جای دانه جو و تاثیر آن بر فراسنجه های تجزیه پذیری و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفندان بلوچی

عباس افقهی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۰۳

بررسی خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و تولیدگاز محصولات فرعی کشمش و تاثیر آن بر ترکیب و غلظت اسیدهای چرب شیر گوسفندان بلوچی

محمدامین مهرجردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۰/۲۶

تاثیر جیره های لیپوژنیک و گلوکوژنیک بر ویژگیهای تخمیری،جمعیت میکروبی شکمبه و متابولیتهای خونی گوسفندان نر بلوچی

علی مرتضائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۸

تأثیر اسانس برخی چاشنی ها بر ویژگی های تخمیر شکمبه ای و جمعیت میکروبی بره های نر بلوچی

احمد خالصی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۷