اثر تیمول بر پاسخهای التهابی، فیزیولوژیکی و عملکرد سد اپیتلیومی شکمبه بعد از اعمال محدودیت خوراک در برههای پرواری
یاسمن احمدی بنکدار
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۰
بررسی تاثیر مقدار مصرف شیر و تعداد دفعات شیردهی بر عملکرد گوساله های شیری نژاد هلشتاین با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی
امیرحسین شاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
اثر مقادیر مختلف دانه کاملینا -camelina sativa- بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه برههای پرواری بلوچی
سبا سیفی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۴
استفاده از فناوری پلاسمای سرد اتمسفریک در شیرحاوی انتی بیوتیک و بررسی تاثیر تغذیه ای آن در گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن محروقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۹/۰۵
تاثیر افزودن اسانس نعناع فلفلی در شیر بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
مسعود عسگریان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
نقش دینامیکی پروبیوتیکها و ماهیت کربوهیدرات خوراک بر پاسخهای هضمی و میکروبی در چالشهای اسیدوز شکمبهای گاو هلشتاین
محمد الهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۵/۰۹
تبیین ارزش غذایی سیلاژ ذرت فرآوری شده با باکتری باسیلوس سوبتیلیس تراریخته و اسید فنیل لاکتیک
الناز کمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۴/۰۳
غنی سازی مخمر ساکارومایسس سرویزیه با نانوذرات سلنیوم تولید شده در بستر سینبیوتیکی و بررسی اثر آن بر ترکیب شیر و پنیر بز
مصطفی کمالی نسب
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۳
اثر افزودن اسانسهای پونه کوهی و گل ختمی به شیر و شکل فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد و پاسخ متابولیکی گوسالههای هلشتاین
احسان قائمی راد
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۰
تاثیر پارامترهای خوراکی بر عملکرد بره های نر و ماده نژاد بلوچی با استفاده از مدل سازی شبکه های عصبی
مهدی شاکری جوزان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۹
غنی سازی شیر با روغن کتان(اسید چرب امگا3) و ویتامین های محلول در چربی بر عملکرد، وضعیت ایمنی و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوارهلشتاین
مهرداد موحد نسب
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۳/۱۰
اثر عصاره های گیاهی نعناع ٬ دارچین ٬آویشن و بره موم زنبورعسل برسیستم ایمنی و عملکرد گوساله های شیر خوار هلشتاین در شرایط برون تنی و درون تنی
فرشید صراف
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۵
تأثیرجیرههای زئولیتی و نمکهای آنیونی بر هموستاز کلسیم، سلامت و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
مهدی عنبری زرگر
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۱
تاثیرمقادیرمتفاوت الیاف غیرقابل هضم و فرآیند فیزیکی خوراک آغازین بر ویژگی های رشد گوساله های شیری هلشتاین
فواد گاراژیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۳۰
بررسی ساختار مولکولی دانه جو فرآوری شده - شیمیایی- حرارتی- امواجی- با روشftir و تاثیر آن بر قابلیت استفاده از مواد مغذی در گاوهای شیرده هلشتاین
امیر هنرمند
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۳۰
تاثیر مقادیر مختلف دانه کتان بر میزان باروری گاوهای هلشتاین با روش انتقال رویان
محمد الهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۳/۱۰
تأثیر ماهیت خوراک بر برازش جیره گاوهای شیرده هلشتاین مبتنی بر پروتئین قابل استفاده در روده باریک
علی رستم پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۸
تاثیر سورفاکتنتها بربازدهی فرایند پخت رطوبتی-حرارتی دانه های جو و ذرت با استفاده از امواج مادون قرمز در گاوهای شیرده هلشتاین
فرزانه محمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۸
تعیین ترکیب شیمیایی دانه خلر و تاثیر تغذیه آن بر ویژگیهای تخمیر شکمبه و عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین راست پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۳۰
اثر دانه کتان بر پاسخ های تخمدانی و درصد آبستنی میش های بلوچی تحت شرایط هورمون درمانی
امیر هنرمند
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
تاثیر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر فراسنجه های برون تنی تخمیر شکمبه ای و میزان اکسیداسیون درون تنی چربی گوشت بره های نر پرواری نژاد بلوچی
فرشته علی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۰
اثر مقادیر مختلف پروتئین خام با نسبت بهینه rdp به rup ، بر توان تولیدی و فراسنجه های خونی و شکمبهای گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی
مصطفی آسیائی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۲/۳۱
اثر عصاره های کاکوتی و پونه کوهی بر ترکیب شیمیایی مخلوط سیلاژ یونجه و ذرت در شرایط درون تنی و برون تنی در گوسفند
مهدی عدالتی نسب
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۱/۳۱
تاثیر افزودن اسید آمینه گلوتامین به شیر گوساله ها و برههای شیرخوار بر پاسخهای تولیدی، بافتی و ایمنی
حسین بلوچ قرایی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۸
تأثیر مخلوط گیاهان دارویی بر ویژگیهای تخمیر شکمبه و پاسخهای تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین
مهدی مهرآبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۱
بررسی احتمال ورود رادون به شیر و لاشه ی بز های راینی تغذیه شده با آب آلوده به رادون
منصوره منصوربهمنی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
بررسی پتانسیل آنتیاکسیدانی شیر گاوهای شیرده تغذیه شده با دانه کتان و امکان انتقال آن به خون موشهای آزمایشگاهی
علی مرتضائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۹/۲۶
مدل سازی فراهمی مواد مغدی برای گاو های شیرده هلشتاین بااستفاده از مدل غیر مبتنی بر مواد مغذی تام و استفاده از برخی خوراک های کشت شده در ایران
احسان پرند
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
تأثیر عصاره الکلی بره موم زنبور عسل ایرانی بر تخمیر میکروبی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین در شرایط برون تنی و درون تنی
شهاب احتشام قرائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۷
تأثیر برون تنی مکمل سازی خوراک های حاوی مقادیر متفاوت علوفه به مواد متراکم با مخلوط های بافرهای شیمیایی بر ارزش اسیدزایی، تولید متان و پروتئین میکروب
مینا جعفرپوربروجنی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۹
بررسی تأثیر افزودن آنزیم های فیبرولیتیک خارج سلولی بر خصوصیات تخمیری علف خشک یونجه وکاه غلات در شرایط برون تنی
یاسمن احمدی بنکدار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۰۱
بررسی خصوصیات شیمیایی علوفه جو هیدروپونیک در شرایط برون تنی و درون تنی
زهره کوهی خور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۰۸
بررسی تآثیر دانه کتان اکسترود شده بر ترکیب شیر و بیان ژنهای تولیدمثلی igf-1,igf-2,igf-1r ,b-actin در گاوهای شیرده هلشتاین
سعیده مرتضوی گنگان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۲/۱۳
بررسی فراسنجه های تخمیری و جمعیت میکروبی شکمبه و مدفوع گاوهای هلشتاین تغذیه شده با جیره های حاوی برخی عصاره-های گیاهی
بهزاد خرمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۰
اثر اسانس های گیاهی اکالیپتوس ( (eucalyptus ، کاج (pinene) و آنیسون (anise) بر ویژگی های تخمیر شکمبه ای و جمعیت باکتری های متانوژن در شرایط invitro .
سارا ساکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۹
بررسی اثرات پوسته پسته در جیره حاوی مخمر و پلی اتیلن گلایکل بر فراسنجه های تخمیری و قابلیت هضم مواد مغذی در شکمبه و عملکرد بزهای ثانن
محمد سالاری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۱۵
استفاده از اسانسهای گیاهی زیره، پونه کوهی و پرتقال به عنوان افزودنی برای تغییر ترکیب شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و جمعیت باکتری های لاکتو باسیل سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی
هادی قربانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۲/۰۹
بررسی تاثیر ساپونین موجود در گیاهان علوفه ای و داروئی بر روند تخمیرات شکمبه و متابولیت های خونی بره های باوچی
محسن محمودی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۰/۰۱
بررسی پتانسیل جایگزینی ضایعات ماکارونی به جای دانه جو و تاثیر آن بر فراسنجه های تجزیه پذیری و گوارش پذیری مواد مغذی در گوسفندان بلوچی
عباس افقهی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۰۳
بررسی خصوصیات شیمیایی، فراسنجه های تجزیه پذیری و تولیدگاز محصولات فرعی کشمش و تاثیر آن بر ترکیب و غلظت اسیدهای چرب شیر گوسفندان بلوچی
محمدامین مهرجردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۰/۲۶
تاثیر جیره های لیپوژنیک و گلوکوژنیک بر ویژگیهای تخمیری،جمعیت میکروبی شکمبه و متابولیتهای خونی گوسفندان نر بلوچی
علی مرتضائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۲۸
تأثیر اسانس برخی چاشنی ها بر ویژگی های تخمیر شکمبه ای و جمعیت میکروبی بره های نر بلوچی