# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اصلی |
2 | هدف کلی | آشنایی با میکروارگانیزم های مفید و مضر و میکروفلورا شکمبه |
3 | شایستگی های پایه | دانستن بیو شیمی و زیست شناسی |
4 | اهداف یادگیری | آشنایی با نقش میکروارگانیزم ها در محیط طبیعت و دام و تعذیه |
5 | روش تدریس | کلاس و اسلاید |
6 | وظایف دانشجو | انجام تکالیف |
7 | منبع | کتاب میکروبیولوژی عمومی جاوتز |
8 | مواد و امکانات آموزشی | اسلاید و کلاس و آزمایشگاه |
9 | نحوه ارزشیابی | تکالیف و آزمون |