1 |
نقش تخمیر میکروبی (در شکمبه و روده) در گوراش خوراک در دام |
|
2 |
منشاء، نسبت و روند استقرار جمعیت میکروبی دستگاه گوارش، |
|
3 |
انواع باکتریهای شکمبه، توزیع باکتریها در شکمبه، مورفولوژی باکتری ها، وظایف باکتریها، طبقه بندی و مورفولوژی پروتوزوای شکمبه، |
|
4 |
انواع باکتریهای شکمبه، توزیع باکتریها در شکمبه، مورفولوژی باکتری ها، وظایف باکتریها، طبقه بندی و مورفولوژی پروتوزوای شکمبه، |
|
5 |
انتقال و توزیع پروتوزوآ، نقش پروتوزوآ، مطالعه میکروسکوپی پروتوزوآ و شمارش انها |
|
6 |
قارچهای شکمبه، سوخت و ساز در میکروبهای دستگاه گوارش |
|
7 |
عوامل مؤثر بر جمعیت و توزیع میکروبهای (باکتری، پروتوزوا، قارچ) شکمبه، روابط متقابل میکروب |
|
8 |
میکروب، فراورده های تخمیری و بازده تخمیر |
|
9 |
دست کاری (Manipulation) میکروبی و تخمیر مواد مغذی در شکمبه |
|
10 |
میکروبیولوژی روده |
|
11 |
فنهای نوین در جداسازی و شناسایی میکروبها |
|
12 |
بحث درباره میکروبیولوژی امروز و فردا |
|
13 |
سمینار دانشجویان با موضوع خاص |
|
14 |
سمینار دانشجویان با موضوع خاص |
|
15 |
سمینار دانشجویان با موضوع خاص |
|
16 |
مقدمه و تاریخچه |
|
17 |
|
|
18 |
|
|