1 |
مقدمه (تاریخچه مختصری از علم تغذیه- اهمیت تغذیه، امنیت غذایی و تولیدات و فراورده های دامی |
|
2 |
مواد مغذی و نقش آنها در بدن، ترکیب شیمایی بدن حیوانات و گیاهان- |
|
3 |
روشهای مرسوم اندازه گیری ترکیب مواد خوراکی، هضم مقایسه ای در نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکنندگان- |
|
4 |
اشاره ای به روشهای اندازه گیری میزان استفاده از مواد مغذی در بدن (آزمایشهای تغذیه ای، هضمی، متابولیکی)، آب (اهمیت، نقش، عوامل مؤثر بر رفع و نیاز حیوان، اثرات تشنگی، کیفیت آب)، |
|
5 |
کربوهیدراتها (تعریف، تقسیم بندی از جنبه تغذیه ای، نقش کربوهیدراتهای مختلف در جیره، هضم و جذب، ارزش تغذیه ای برخی از کربوهیدراتهای مهم شامل سلولز، همی سلولز نشاسته و برخی از الیگوساریدها، لیگنین) |
|
6 |
کربوهیدراتها (تعریف، تقسیم بندی از جنبه تغذیه ای، نقش کربوهیدراتهای مختلف در جیره، هضم و جذب، ارزش تغذیه ای برخی از کربوهیدراتهای مهم شامل سلولز، همی سلولز نشاسته و برخی از الیگوساریدها، لیگنین) |
|
7 |
پروتئین ها (تعریف کیفیت پروتئین ها و روشهای ارزیابی آن در نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکنندگان)، |
|
8 |
لیپیدها (تعریف، نقش آنها در بدن، اثر چربی خوراک بر محصول و فساد چربی ها) |
|
9 |
مواد معدنی و ویتامین ها (نقش، اهمیت و کمبود حاد و خفیف، هضم و جذب، وظایف کلی عناصر معدنی در بدن دام سمیت برخی از عناصر معدنی)، |
|
10 |
مواد معدنی و ویتامین ها (نقش، اهمیت و کمبود حاد و خفیف، هضم و جذب، وظایف کلی عناصر معدنی در بدن دام سمیت برخی از عناصر معدنی)، |
|
11 |
|
|
12 |
|
|