# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | طبقه بندی و میزان تولید میوه های مناطق معتدله | |
2 | مناطق کشت و کار | |
3 | تاثیر عوامل اقلیمی | |
4 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
5 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
6 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
7 | طرز تشکیل اندام های زایشی | |
8 | مورفولوژی گل | |
9 | گرده افشانی | |
10 | تشکیل میوه | |
11 | رشد و نمو میوه | |
12 | ریزش گل و میوه | |
13 | تنک گل و میوه | |
14 | آشنایی با گونه های مهم: 1- سیب | |
15 | آشنایی با گونه های مهم: 2- گلابی و به | |
16 | آشنایی با گونه های مهم: 3- هلو و شلیل | |
17 | آشنایی با گونه های مهم: 3- هلو وشلیل |