| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) | 
|---|---|---|
| 1 | طبقه بندی و میزان تولید میوه های مناطق معتدله | |
| 2 | مناطق کشت و کار | |
| 3 | تاثیر عوامل اقلیمی | |
| 4 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
| 5 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
| 6 | جنبه های فیزیولوژی رشد و نمو درخت | |
| 7 | طرز تشکیل اندام های زایشی | |
| 8 | مورفولوژی گل | |
| 9 | گرده افشانی | |
| 10 | تشکیل میوه | |
| 11 | رشد و نمو میوه | |
| 12 | ریزش گل و میوه | |
| 13 | تنک گل و میوه | |
| 14 | آشنایی با گونه های مهم: 1- سیب | |
| 15 | آشنایی با گونه های مهم: 2- گلابی و به | |
| 16 | آشنایی با گونه های مهم: 3- هلو و شلیل | |
| 17 | آشنایی با گونه های مهم: 3- هلو وشلیل |