فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۱۸

تاثیرات توفوردی و بره موم بر کیفیت و افزایش عمر گلجای گل رز شاخه بریده

جواد براتیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۳۰

بررسی نگرش مردم مشهد نسبت به سطوح چمن‌کاری در فضای سبز شهری

رضا حسین پور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۰۳

تأثیر سیلیکات پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی درختان پسته رقم فندقی تحت شرایط شوری

عاطفه مالداری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

تأثیر اسانس گلپر بر شرایط نگهداری، ماندگاری و خصوصیات فیزیکو شیمیایی آریل های انار آماده مصرف

متینه مرادیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی اثر زمان برداشت انگور و خشک کردن به روش خلاء (vd) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کشمش رقم بی دانه سفید قوچان

فائزه کیومرثی دربندی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

انتقال و بیان پروتئین نوترکیب فاکتور رشد فیبروبلاست اسیدی انسانی -fgf1- در گیاه خیار -cucumis sativus l.-

علی عمرانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۱۴

اثر محلول پاشی نانو کلات دی اکسید تیتانیوم بر ویژگی های کمی و کیفی برخی ارقام توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک

فاطمه جوان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

بررسی اثرکم آبیاری با دو تکنیک sdi و prd و محلول‌پاشی با سیلیکات پتاسیم در گیاه پرچینی برگ نو

زینب محمد عباس ال واوی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۵/۱۱

ارزیابی اثر پایه های m9 و mm106 روی خصوصیات فنولوژیک، فیزیکوشیمیایی و انبارمانی دو رقم سیب برابرن و گلدن دلیشز

حسین محمدپور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

بررسی اثر پایه و تاریخ برداشت میوه بر ویژگی های کمی، کیفی و انبارمانی سیب رقم گلدن دلیشیز

رضا نظری قلجق
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۷

تاثیر نانو کلات دی اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی توت فرنگی رقم کاماروسا تحت شرایط مختلف کم آبیاری

مصطفی جوان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

تاثیر پایه بر میزان حساسیت و تغییرات بیوشیمیایی برخی ارقام گلابی به بیماری آتشک

جواد صمیمی رباط
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۳۱

ارزیابی اثر پایه های توت (morus nigra و morus alba) روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شاه توت طی مراحل رسیدگی

سارا بخشی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۱/۲۸

مطالعه اثر عصاره بره‌موم و هیدروکولینگ بر خصوصیات کمی و کیفی خیار cucumis sativus

وحید انیسی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۲۹

بررسی خصوصیات فیزیکوبیوشیمیایی برخی ارقام آلوی خراسان به منظور معرفی انواع مناسب خشکباری

فاطمه نادعلی زاده طرقبه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۸

بررسی کاربرد پوشش خوراکی آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبیولوژی، فیزیکوشیمیایی و انبارمانی سیب زرد لبنانی و گلاب

منا قاضی مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

اثر کم آبیاری تنظیم شونده و تنک میوه برخصوصیات و کیفیت میوه سیب بهاره

فاطمه بدیعی گل مکانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۳۰

بررسی اثر قارچ مایکوریزا و برخی از باکتری های محرک رشد (pgpr) بر صفات فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی همیشه بهار (calendula officinalis l.) تحت شرایط تنش خشکی

مهدی صاحب حسن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۰۷