1 |
تاریخچه هیدروپونیک |
|
2 |
مزایا و معایب هیدروپونیک |
|
3 |
اصول مدیریت تغذیه در سیستم هیدروپونیک |
|
4 |
مراحل آماده سازس عناصر غذایی |
|
5 |
تهیه محلول استاندارد |
|
6 |
تهیه غلظت های مختلف از عناصر غذایی |
|
7 |
تنظیم شرایط بستر و محلول غذایی: دما |
|
8 |
تنظیم شرایط بستر و محلول غذایی: اسیدیته |
|
9 |
تنظیم شرایط بستر و محلول غذایی: هدایت الکتریکی |
|
10 |
تنظیم شرایط بستر و محلول غذایی: حجم و تواتر |
|
11 |
معرفی بسترهای مختلف کشت: مصنوعی |
|
12 |
معرفی بسترهای مختلف کشت: طبیعی |
|
13 |
انواع مختلف سیستم هیدروپونیک |
|
14 |
معرفی مهمترین سیستم های تجاری هیدروپونیک |
|
15 |
تجهیزات مهم در سیستم هیدروپونیک |
|
16 |
معرفی گلخانه های هوشمند برای کشت هیدروپونیک |
|
17 |
کشت هیدروپونیک عملی |
|
18 |
کشت هیدروپونیک عملی |
|
19 |
کشت هیدروپونیک عملی |
|
20 |
کشت هیدروپونیک عملی |
|