1 |
مقدمه ای بر اصول کار در آزمایشگاه |
|
2 |
آشنایی با کاربرد صحیح دستگاه ها و تجهیزات |
|
3 |
اسپکتروفتومتری |
|
4 |
کجلدال |
|
5 |
آشنایی مقدماتی با HPLC |
|
6 |
آشنایی مقدماتی با GC |
|
7 |
آشنایی مقدماتی با سطح برگ سنج |
|
8 |
اندازه گیری فتوسنتز و اجزای آن |
|
9 |
اندازه گیری کلروفیل فلوروسانس |
|
10 |
اندازه گیری برخی از آنزیم ها |
|
11 |
اندازه گیری ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدانی |
|
12 |
اندازه گیری آنتوسیانین ها |
|
13 |
اندازه گیری پرولین و کربوهیدرات ها |
|
14 |
اندازه گیری رنگ محصولات |
|
15 |
اندازه گیری صفات رشدی |
|
16 |
اندازه گیری صفات کیفی |
|