| 1 |
مقدمه ای بر اصول کار در آزمایشگاه |
|
| 2 |
آشنایی با کاربرد صحیح دستگاه ها و تجهیزات |
|
| 3 |
اسپکتروفتومتری |
|
| 4 |
کجلدال |
|
| 5 |
آشنایی مقدماتی با HPLC |
|
| 6 |
آشنایی مقدماتی با GC |
|
| 7 |
آشنایی مقدماتی با سطح برگ سنج |
|
| 8 |
اندازه گیری فتوسنتز و اجزای آن |
|
| 9 |
اندازه گیری کلروفیل فلوروسانس |
|
| 10 |
اندازه گیری برخی از آنزیم ها |
|
| 11 |
اندازه گیری ترکیبات فنولیک و آنتی اکسیدانی |
|
| 12 |
اندازه گیری آنتوسیانین ها |
|
| 13 |
اندازه گیری پرولین و کربوهیدرات ها |
|
| 14 |
اندازه گیری رنگ محصولات |
|
| 15 |
اندازه گیری صفات رشدی |
|
| 16 |
اندازه گیری صفات کیفی |
|