1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تجزیه مواد غذایی عملی بارزش2 واحد جزودروس تخصصی والزامی دوره کارشناسی است |
2 |
هدف کلی |
یاد گیری روش های اندازه گیری اجزاء متشکله مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
اشنایی به مبانی شیمی تجزیه وشیمی وبیو شیمی مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
اشنایی وتسلط بروش های اندازه گیری پارامترهای شاخص ومطرح در انالیز مواد غذایی |
5 |
روش تدریس |
اموزش روش های انالیز مواد غذایی در چلسات حضوری با استغاده از لوازم ودستگاههای ازمایشگاهی |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت فعال در کلاس عملی وانجام ازمون ها وارائه گزارش کاربرای هرجلسه |
7 |
منبع |
جزوه دستور کار ازمایشگاه تجزیه مواد غذایی خانم مهندس ابریشمچی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
لوازم وادوات کلاسیک ودستگاهی ازمایشگاهی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوئیز وگزارش کارهر جلسه وازمون نهایی |