طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تجزیه مواد غذایی عملی بارزش2 واحد جزودروس تخصصی والزامی دوره کارشناسی است
2 هدف کلی یاد گیری روش های اندازه گیری اجزاء متشکله مواد غذایی
3 شایستگی های پایه اشنایی به مبانی شیمی تجزیه وشیمی وبیو شیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری اشنایی وتسلط بروش های اندازه گیری پارامترهای شاخص ومطرح در انالیز مواد غذایی
5 روش تدریس اموزش روش های انالیز مواد غذایی در چلسات حضوری با استغاده از لوازم ودستگاههای ازمایشگاهی
6 وظایف دانشجو مشارکت فعال در کلاس عملی وانجام ازمون ها وارائه گزارش کاربرای هرجلسه
7 منبع جزوه دستور کار ازمایشگاه تجزیه مواد غذایی خانم مهندس ابریشمچی
8 مواد و امکانات آموزشی لوازم وادوات کلاسیک ودستگاهی ازمایشگاهی
9 نحوه ارزشیابی کوئیز وگزارش کارهر جلسه وازمون نهایی