طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اصول تصفیه اب وفاضلاب جزودروس تخصصی اختیاری دوره کارشناسی علوم وصنایع غذایی است
2 هدف کلی اشنایی دانشجویان بامبانی اصول تصفیه اب وپس ابهای صنعتی ونقش ان دربهبود کیفیت فراوری مواد غذایی
3 شایستگی های پایه تسلط به مبانی دروس شیمی تجزیه-شیمی موادغذایی-اصول مهندسی
4 اهداف یادگیری شناخت دانشجویان به ارزیابی وکیفیت ابهای مصرفی وپس ابهای تولیدی وراههای استفاده بهینه وبهداشتی اب
5 روش تدریس ارائه مطالب به ترتیب سرفصل های تعیین شده بصورت حضوری
6 وظایف دانشجو مشارکت فعال درمباحث درسی-انجام تکالیف محوله-رفع اشکالات درسی وشرکت در ازمون ها
7 منبع 1-اصول کیفیت اب وفاضلاب دکتر شریعت پناهی 2-تصفیه فاضلاب دکتر حسینیان 3-اصول تصفیه اب وپس ابهای صنعتی دکتر محمدچالکش امیری
8 نحوه ارزشیابی تکالیف کلاسی-پاسخ به سوالات شفاهی-حضور فعال درکلاس-کوئیز-ازمونهای میان ترم وپایان ترم
9 مواد و امکانات آموزشی استفاده از لوازم کمک اموزشی- بازید های میدانی از سیستم های تصفیه اب وپس ابهای صنعتی کارخانجات مواد غذایی