1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اصول تصفیه اب وفاضلاب جزودروس تخصصی اختیاری دوره کارشناسی علوم وصنایع غذایی است |
2 |
هدف کلی |
اشنایی دانشجویان بامبانی اصول تصفیه اب وپس ابهای صنعتی ونقش ان دربهبود کیفیت فراوری مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
تسلط به مبانی دروس شیمی تجزیه-شیمی موادغذایی-اصول مهندسی |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت دانشجویان به ارزیابی وکیفیت ابهای مصرفی وپس ابهای تولیدی وراههای استفاده بهینه وبهداشتی اب |
5 |
روش تدریس |
ارائه مطالب به ترتیب سرفصل های تعیین شده بصورت حضوری |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت فعال درمباحث درسی-انجام تکالیف محوله-رفع اشکالات درسی وشرکت در ازمون ها |
7 |
منبع |
1-اصول کیفیت اب وفاضلاب دکتر شریعت پناهی
2-تصفیه فاضلاب دکتر حسینیان
3-اصول تصفیه اب وپس ابهای صنعتی دکتر محمدچالکش امیری |
8 |
نحوه ارزشیابی |
تکالیف کلاسی-پاسخ به سوالات شفاهی-حضور فعال درکلاس-کوئیز-ازمونهای میان ترم وپایان ترم |
9 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از لوازم کمک اموزشی- بازید های میدانی از سیستم های تصفیه اب وپس ابهای صنعتی کارخانجات مواد غذایی |