طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تجزیه مواد غذایی بارزش2واحد نظری جزودروس تخصصی الزامی دروس کارشناسی رشته مهندسی صنایع غذایی میباشد
2 هدف کلی اشنایی بامبانی تجزیه مواد غذایی وروش های تجزیه اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد غذایی
3 شایستگی های پایه تسلط به مبانی شیمی تجزیه وشیمی وبیوشیمی مواد غذایی
4 اهداف یادگیری شناخت مبانی تجزیه مواد غذایی وروشهای تجزیه واندازه گیری رطوبت.خاکستر.چربی.پروتئین وکربوهیدرات
5 روش تدریس ارائه مباحث درسی درجلسات حضوری کلاسی با استفاده ازلوازم کمک اموزشی پاورپوینت ....
6 وظایف دانشجو مشارکت فعال در مباحث درسی.انجام تکالیف محوله.رفع اشکالات درسی وشرکت در ازمون ها
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی شرایط عمومی کلاس حضوری
9 نحوه ارزشیابی تکالیف کلاسی وپاسخ به سوالات شفاهی وشرکت فعال در کلاس.کوئیز وازمون پایان ترم