| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تجزیه مواد غذایی بارزش2واحد نظری جزودروس تخصصی الزامی دروس کارشناسی رشته مهندسی صنایع غذایی میباشد |
| 2 |
هدف کلی |
اشنایی بامبانی تجزیه مواد غذایی وروش های تجزیه اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد غذایی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
تسلط به مبانی شیمی تجزیه وشیمی وبیوشیمی مواد غذایی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
شناخت مبانی تجزیه مواد غذایی وروشهای تجزیه واندازه گیری رطوبت.خاکستر.چربی.پروتئین وکربوهیدرات |
| 5 |
روش تدریس |
ارائه مباحث درسی درجلسات حضوری کلاسی با استفاده ازلوازم کمک اموزشی پاورپوینت .... |
| 6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت فعال در مباحث درسی.انجام تکالیف محوله.رفع اشکالات درسی وشرکت در ازمون ها |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
شرایط عمومی کلاس حضوری |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
تکالیف کلاسی وپاسخ به سوالات شفاهی وشرکت فعال در کلاس.کوئیز وازمون پایان ترم |