| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) | 
|---|---|---|
| 1 | مقدمه | |
| 2 | اهمیت پرواربندی | |
| 3 | نژاد های گوشتی گاو و گوسفند و بز در | |
| 4 | وضعیت پروار بندی در ایران و جهان | |
| 5 | روند تولید و بازاریابی دامهای گوشتی | |
| 6 | آمیخته گری درتولید گوشت | |
| 7 | سرعت و فیزیولوژی رشد | |
| 8 | عوامل موثر بر رشد | |
| 9 | احتیاجات رشد | |
| 10 | اصول تغذیه و خوراک دهی | |
| 11 | انواع مختلف گوشت قرمز و تفاوت آنها | |
| 12 | استفاده از هورمون ها و مواد افزودنی | |
| 13 | بیماریهای متابولیکی،عفونی | |
| 14 | ارزیابی اقتصادی تولید | |
| 15 | بیماریهای متابولیکی،عفونی | |
| 16 | استفاده از هورمون ها و مواد افزودنی |