# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه | |
2 | اهمیت پرواربندی | |
3 | نژاد های گوشتی گاو و گوسفند و بز در | |
4 | وضعیت پروار بندی در ایران و جهان | |
5 | روند تولید و بازاریابی دامهای گوشتی | |
6 | آمیخته گری درتولید گوشت | |
7 | سرعت و فیزیولوژی رشد | |
8 | عوامل موثر بر رشد | |
9 | احتیاجات رشد | |
10 | اصول تغذیه و خوراک دهی | |
11 | انواع مختلف گوشت قرمز و تفاوت آنها | |
12 | استفاده از هورمون ها و مواد افزودنی | |
13 | بیماریهای متابولیکی،عفونی | |
14 | ارزیابی اقتصادی تولید | |
15 | بیماریهای متابولیکی،عفونی | |
16 | استفاده از هورمون ها و مواد افزودنی |