فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۱

پاسخ فیزیولوژیکی و عملکردی گاوهای شیرده تحت تنش گرمایی به برخی از ریز مغذی ها

اسماعیل حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۲۹

ارزیابی نقش بیوچار در فرایند های تخمیری،عملکردی و متابولیتهای خونی گوساله های هلشتاین با استفاده از تکنیک های برون تنی و درون تنی

وسام علی جمعه البیضانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۳۰

اثر اسیدیفایر اپتوسید و سطوح کلسیم جیره بر عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ، ایمنی و سلامت مرغ های تخم گذار مسن

الهام محجوب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۴/۰۴

تاثیر ال_کارنیتین در جیره های دوره انتقال حاوی فیزیک متفاوت دانه غلات بر پاسخ های تولیدی و متابولیکی گاوهای شیرده هلشتاین

محمدامین مهرجردی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۱۳

تولید سلنیوم -مخمر و مقایسه اثر سلنیوم –مخمر و سلنیوم معدنی در خوراک مایع ( آغوز و شیر ) بر عملکرد، متابولیت های خون و سیستم ایمنی گوساله های شیرخوار هلشتاین

سمیه حیدری جهان ابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

نقش آهن در تغذیه مادری بر سیستم ایمنی و عملکردی گاوهای آبستن و گوساله های شیرخوار

ملیکا حامدی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

ارزیابی ترکیبات فایتوژنیک گیاهان دارویی و روش تغذیه با شیر بر عملکرد و فراسنجه های متابولیکی گوساله های شیرخوار

محمد افروزیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۳/۲۹

غنی سازی شیر با روغن کتان(اسید چرب امگا3) و ویتامین های محلول در چربی بر عملکرد، وضعیت ایمنی و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوارهلشتاین

مهرداد موحد نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۳/۱۰

بررسی منابع پلی ساکاریدی نشاسته ای و غیر نشاسته ای بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار هلشتاین

سیدشاهین رضوی عمرانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۳/۰۹

اثر روش میکرونیزاسیون و فلک دانه ذرت بر تجزیه پذیری شکمبه ای - روده ای و عملکرد گاو های شیری و گوساله

رضوان صمصامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۷/۱۵

بررسی تاثیر سطوح مختلف tds آب بر روی عملکرد و فراسنجه های خونی گوسفند و بره های شیر خوار

حمزه نقابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۳/۲۵

تاثیر تغذیه عصاره گلبرگ زعفران بر عملکرد، سلامتی و سیستم ایمنی گوساله های شیر خوار

هادی نورالهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۳/۲۵

تعیین تاثیر برخی از بافرها، قلیاها و ترکیبات بیولوژیکی در شرایط برون تنی و اسیدوز تحت حاد در گاوهای شیری هلشتاین

هادی خیرابادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۳/۱۸

تعیین میزان تاثیر منابع مختلف بافری و قلیائی بر هضم فیبر در شرایط آزمایشگاهی

محمد سرخوش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۱۹

‌تأثیر عصاره هیدروالکلی میوه گلپر (heracleum persicum) و اسید آمینه ترئونین در شرایط دمایی معمول و استرس گرمایی بر عملکرد، فراسنجه‌‌های خونی، ریخت شناسی روده و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

سیدمرتضی افتخاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

تعیین ترکیب شیمیایی ضایعات حاصل از واریته های مختلف کشمش و امکان سنجی کاربرد آن در تغذیه نشخوارکنندگان

علی اصغر یعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۲۶

بررسی سختی آب بر فراسنجه های خونی وتخمیری شکمبه در نشخوارکنندگان کوچک

محسن مهرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۳/۱۹

بررسی محدودیت مصرف آب بر عملکرد رشد،متابولیتهای خون، راندمان و ترکیب لاشه در بره های در حال رشد بلوچی

محمدحسن ابراهیمی شورابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۲/۲۳

عکس العمل های بیولوژیکی و فیزیولوژیکی نشخوارکنندگان کوچک به کیفیت و کمیت آب مصرفی

وحید وثوقی پوستین دوز
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۲/۰۳

تاثیر برون تنی فرآوری دانه جو با ترکیبات شیمیایی یا عصاره گیاهی با توانایی تعویض کاتیون برکینتیک گوارش پذیری نشاسته و تاثیر مشترک آن با پروتئین عبوری بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین

رضا ناصرالاسلامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۲/۰۱

تأثیر برخی از ریز مغذی ها بر ماندگاری اسپرم قوچ زل در شرایط in vivo و in vitro

مهناز احمدی همدانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۰۹

تأثیر تغذیه دانه های کتان و کلزا بر عملکرد تولید مثلی میش‌های کردی پیرامون زایش و سیستم ایمنی بره‌های شیرخوار

حسن علمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۳۱

اثر افزودن مخلوط آنزیمی ناتوزیم به جیره کاملا مخلوط بر تخمیرپذیری،بازدهی و تولید پروتئین میکروبی در شرایط برون تنی

هادی خیرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۷

بررسی اثر قلیایی کردن آب با سطوح مختلف tds بر عملکرد رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیرخوار

مرتضی نوری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۴/۲۱

بررسی اثر مهارکننده ها مختلف بر آفلاتوکسین b1 در نشخوارکنندگان در شرایط in vitro و پتانسیل آنها در مهار آفلاتوکسین m1 شیر بزهای سانن

سعیده اسدزاده هروی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۰۴

نقش کنترل کننده های تخمیری بر فرایندهای متابولیسمی شکمبه و عملکرد دام ها در شرایط اسیدوز

محمد ملک خواهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۳۱

عنوان طرح: بررسی نقش برخی از ترکیبات ثانویه گیاهی و شیمیایی بر الگوی تخمیر شکمبه و تولید گاز متان در شرایط برون تنی(in vitro) و درون تنی (in vivo)

ملک حسین دلاور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۵

تاثیر نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره بر روند تجزیه پذیری مواد مغذی موجود در خوراک دام در شرایط in vitro و

نیره حسن زاده لوشاب
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۲/۲۸

اثر برخی فاکتورهای خوراکی درتنظیم باز چرخش اوره در نشخوارکنندگان

الیاس ابراهیمی خرم آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۲/۱۲

تاثیر تغذیه شبانه بر عملکرد,ترکیبات شیر و متابولیت های خونی گاوهای شیرده در شرایط استرس گرمایی

اسماعیل چاکرالحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۰/۳۰

تاثیر اینولین بر رشد، سیستم ایمنی و جمعیت میکروبی کولون در گوساله های شیرخوار

علی ولیخانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۲۵

ارزیابی ترکیب شیمیائی، پتانسیل تجزیه پذیری گیاه سیلو شده kochia soparia به طریق آزمایشی

ملیکا حامدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۰۲

بررسی تاثیر ساپونین موجود در گیاهان علوفه ای و داروئی بر روند تخمیرات شکمبه و متابولیت های خونی بره های باوچی

محسن محمودی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۰۱

: تعیین اثرات تانن و روغن ماهی بر تخمیر، اکوسیستم میکروبی و بیوهیدروژناسیون اسیدهای چرب در شکمبه گوسفند بلوچی و عملکرد بز سانن

مرتضی حسینی غفاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۳/۲۱

نقش ساپونین و تانن بر تخمیرات و بیوهیدروژناسیون اسیدهای چرب در شکمبه و الگوی اسید های چرب لاشه بره ها

محمدمهدی محقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۳/۲۱

نقش آفت کش های ارگانوفسفره در مواد خوراکی بر سیستم ایمنی، اکوسیستم شکمبه و عملکرد نشخوارکنندگان و میزان ابقاء آن در فرآورده های دامی

محسن کاظمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۲/۲۲

تاثیر بنتونیت فعال و طبیعی برغلظت نیتروژن آمونیاکی منابع مختلف پروتئینی با استفاده از روش های in vitro و in vivo

مرتضی خبازسیرجانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۰۹

بررسی قابلیت جاذب های مختلف سموم بر روند تخمیرات و اکوسیستم شکمبه به روش برون تنی(in vitro) و درون تنی (in vivo)

ویدا فروهر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۰/۲۴

اثر ساپونین بر جمعیت میکروبی و فرایندهای تخمیری شکمبه و عملکرد بره های بلوچی

محمدهادی اعظمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۱۶

استفاده از ضایعات گندم صنایع تخمیری در عملکرد، کیفیت تخم مرغ و برخی از فراسنجه های خونی مرغهای تخمگذار

ابراهیم فلاح نوملی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۹

تخمین ارزش غذایی دانه ی سویا ی اکسترود شده و برشته شده در گاوهای شیرده و روش در جام

رضا میرسیدی عنبران
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۳/۲۴