| 1 |
اثر تغذیه در مراحل رویشی و پیش از گرده افشانی بر تولید بذر |
|
| 2 |
اثر تغذیه گیاه بر پر شدن دانه |
|
| 3 |
نقش عناصر غذایی ماکرو بر کیفیت بذر |
|
| 4 |
نقش عناصر غذایی میکرو بر کیفیت بذر |
|
| 5 |
نقش تنش های محیطی بر جذب عناصر غذایی توسط گیاه |
|
| 6 |
تغذیه گیاهی و تولید بذر ارگانیک |
|
| 7 |
پوشش بذر با عناصر غذایی |
|
| 8 |
رابطه آب، خاک و گیاه |
|
| 9 |
مفهوم رایزوسفر |
|
| 10 |
حرکت مواد غذایی در خاک |
|
| 11 |
ورود مواد به گیاه |
|
| 12 |
نقش عوامل محیطی بر جذب عناصر غذایی |
|
| 13 |
اختصاص مواد غذایی در گیاه |
|
| 14 |
عناصر غذایی ماکرو و میکرو در خاک |
|
| 15 |
امتحان میان ترم |
|