1 |
اثر تغذیه در مراحل رویشی و پیش از گرده افشانی بر تولید بذر |
|
2 |
اثر تغذیه گیاه بر پر شدن دانه |
|
3 |
نقش عناصر غذایی ماکرو بر کیفیت بذر |
|
4 |
نقش عناصر غذایی میکرو بر کیفیت بذر |
|
5 |
نقش تنش های محیطی بر جذب عناصر غذایی توسط گیاه |
|
6 |
تغذیه گیاهی و تولید بذر ارگانیک |
|
7 |
پوشش بذر با عناصر غذایی |
|
8 |
رابطه آب، خاک و گیاه |
|
9 |
مفهوم رایزوسفر |
|
10 |
حرکت مواد غذایی در خاک |
|
11 |
ورود مواد به گیاه |
|
12 |
نقش عوامل محیطی بر جذب عناصر غذایی |
|
13 |
اختصاص مواد غذایی در گیاه |
|
14 |
عناصر غذایی ماکرو و میکرو در خاک |
|
15 |
امتحان میان ترم |
|