| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | گونه های انگور | |
| 2 | روش های کاشت. داشت و برداشت انگور | |
| 3 | ارقام ایرانی و خارجی انگور | |
| 4 | معرفی اندام های مختلف مو | |
| 5 | فیزیولوژی انگور- اشک مو- نیاز آبی | |
| 6 | فتوسنتز و تنفس. رشد گل دهی. گرده افشانی و لقاح | |
| 7 | تشکیل دانه- مراحل رشد حبه | |
| 8 | رسید گی و معیار های برداشت. فرآوری | |
| 9 | توت فرنگی | |
| 10 | معرفی منابع، تعریف، تاریخچه و اهمیت اقتصادی | |
| 11 | معرفی انواع میوهای ریز | |
| 12 | انگور | |
| 13 | انگور اهمیت اقتصادی در ایران و خارج گیاه شناسی | |
| 14 | هرس مو | |
| 15 | سایر میو ه های ریز | |
| 16 |