| 1 |
مقدمه. تعریف و تایخچه |
|
| 2 |
مزایا و معایب و سیستم های هیدوپونیک |
|
| 3 |
سیستم های هیدروپونیک |
|
| 4 |
سیستم های کشت هیدروپونیک |
|
| 5 |
بازدید از گلخونه هیدروپونیک گروه |
|
| 6 |
عناصر ضروری مورد نیاز گیاهان |
|
| 7 |
تعطیل |
|
| 8 |
تعطیل |
|
| 9 |
کیفیت آب و محلول غذایی |
|
| 10 |
بازدید |
|
| 11 |
نحوه تهیه محلول غذایی- کیفیت آب |
|
| 12 |
آشنایی با کود ها و محاسبات کودی |
|
| 13 |
بازدید |
|
| 14 |
فرمول نویسی کودی |
|
| 15 |
بستر های کشت |
|
| 16 |
بازدید |
|
| 17 |
مثال هایی از کشت بدون خاک- توت فرنگی |
|
| 18 |
سمینار های دانشجویی |
|
| 19 |
کشن بدون خاک رز |
|
| 20 |
کشت بدون خاک گوجه فرنگی |
|
| 21 |
سمینار |
|
| 22 |
خیار یا ژربرا |
|
| 23 |
هواکشت میکرو توبر سیب زمینی |
|
| 24 |
|
|
| 25 |
|
|