| 1 |
بخش عملی |
|
| 2 |
بخش عملی |
|
| 3 |
بخش عملی |
|
| 4 |
بخش عملی |
|
| 5 |
بخش عملی |
|
| 6 |
مقدمه، اهمیت پرواربندی، نژادهای گاو گوسفند و بز گوشتی در ایران و جهان |
|
| 7 |
وضعیت پرواربندی در ایران و جهان، روند تولید و بازاریابی دام های گوشتی |
|
| 8 |
اهمیت آمیخته گری در تولیدگوشت، سرعت و فیزیولوژی رشد و عوامل موثر بر آن، |
|
| 9 |
احتیاجات رشد، اصول تغذیه و خوراک دهی در سامانه های پرواربندی |
|
| 10 |
انواع مختلف گوشت قرمز و تفاوت آن ها |
|
| 11 |
، سامانه های پرواربندی در گوسفند |
|
| 12 |
روش های رایج پرواربندی در منطقه و مشکلات آن ها |
|
| 13 |
ناهنجاری های متابولیک در دام های گوشتی |
|
| 14 |
بیماریهای رایج عفونی، ارزیابی اقتصادی تولید |
|
| 15 |
امتحان نهایی |
|
| 16 |
تعطیل رسمی |
|
| 17 |
سامانه های پرواربندی در گاو، استفاده از هورمون ها و مواد افزودنی |
|