فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۳

تاثیر تغذیه بیوچار معدنی کوهبنان بر قابلیت هضم، عملکرد، پارامترهای خونی، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین

علی خطیبی بردسیری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۱۳

تاثیر تغذیه جیره های حاوی کنسانتره بالا بر پایه دانه کامل ذرت بر عملکرد بره های پرواری بلوچی

مجتبی علی پور ثانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

اثر هم افزایی مواد معدنی آلی بر عملکرد سیستم ایمنی و راندمان رشد گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

محدثه سادات مرتضوی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

اثرافزودنی‌های‌خوراکی برخصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته وعملکرد آن در بره‌های ماده بلوچی

جلال صالحی چنار
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

اثر مکمل های معدنی کیلاته بر عملکرد رشد بره های پرواری بلوچی

مریم امینی طرقبه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

اثر طعم دهنده های استارتر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین

حسین مظاهری زاوه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۸/۰۹

مطالعه قابلیت هضم کاه گندم تلقیح شده با قارچ lentinula edodes

محمدرضا محمودی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

بررسی اثر تغذیه دانه کامل ذرت میکرونیزه شده بر عملکرد رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیر خوار هلشتاین

حسین بهرادنیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

بررسی تنوع انفرادی در مصرف اختیاری خوراک و بازده خوراک در گاوهای شیرده نژاد هلشتاین

رضا لطفی نوقابی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۶/۲۰

مقایسه عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد کردی، رومانف و برولا

هادی اسلامی مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۲/۰۳

فرآوری کنجاله کنجد برای تولید کنسانتره پروتئینی آن به منظور جایگزینی با پودر ماهی در رژیم غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان

علی عبود
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۵

تاثیر مکمل سازی جیره با دانه کلزای خام یا میکرونیزه بر پاسخ های هورمونی و عملکرد تولید مثلی بره های ماده یکساله و میش های بالغ بلوچی

زهره زرنگار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۵

اثرات جایگزینی سطوح مختلف روغن کتان با روغن ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

سعید جدیدیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۹/۲۹

پروار بره های نر بلوچی با جیره های حاوی کنسانتره زیاد برپایه دانه کامل ذرت

عبدالغفور شیخ جامی ریزه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۲۴

بررسی میزان آفلاتوکسین m1در شیر تولیدی شهرستان مشهد و امکان کاهش آن به کمک جاذب های مختلف

مرضیه حاج محمدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۲/۱۴

تأثیر استفاده از پری بیوتیک اینولین، پروبیوتیک پروتکسین و ترکیب آنها بر خصوصیات و فراسنجه های خونی گوساله های شیر خوار و میکرواورگانیسم های شکمبه

غلامرضا رحمانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۹/۰۵

تاثیر تغذیه جو و ذرت کامل یا بلغور شده بر عملکرد بره های نر پرواری

مهدی محمدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۱۹

مقایسه روش های پرورش بره های شیری بلوچی و مطالعه اثرات آن بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی بره ها و میش ها

مجید جعفری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۴

زمان مناسب برداشت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علف نی (phragmatis australis) حوزه رودخانه اترک در شرایط برون تنی و بررسی امکان استفاده از آن به شکل بلوک های خوراک کامل در تغذیه بره های بلوچی

محمدتقی کریمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

ارزش تغذیه ای پوست آلو و استفاده از سیلاژ آن در جیره بره های در حال رشد بلوچی

الهه شهریاری سرحدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

خصوصیات تغذیه ای بقایای جالیز طالبی کاشمر بصورت خشک وسیلاژ وتاثیر تعلیف آن برعملکرد بره های پرواری

کاظم قربان پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

خصوصیات تولیدی و تغذیه ای علوفه کوشیا و بررسی اثر ملاس و شیره نبات بر سیلاژ آن و مطالعه اثر کوشیای خشک و سیلو شده با ضایعات خرما بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیری

مهدی اسحاقیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

مطالعه امکان پرورش کرم توبیفکس (tubifex tubifex) به منظوراستفاده ازآن درجیره غذایی آبزیان

محسن برخوردار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۱۸

تاثیر زیست فراهمی مکمل‌های آلی و غیر آلی روی (zn) بر عملکرد میش‌ها و بره‌های بلوچی

ندا نقدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

مطالعه توسعه صنعتی و آلودگیهای زیست محیطی ناشی از ورود فلزات سنگین به بدن و تولیدات حیوانی

محمد علی خراشادی زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

مطالعه تاثیر اسانس های نعناع فلفلی آویشن وکاکوتی بر فعالیت باکتریهای اسید لاکتیک و فرایند اسیدوز در نشخوار کنندگان

ستاره نبی زاده اصل
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۳

شناسایی خصوصیات فیزیکو و شیمیایی نمک آبی دشت لوت ایران و بررسی اثر جایگزینی آن با نمک معمولی بر عملکرد نشخوارکنندگان

امین شفق مطلق
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۱۱

تولید لارو مگس خانگی(musca domestica) در بستر های مختلف و مطالعه اثر تغذیه آن بر تخمیر شکمبه‌ و پاسخ‌ تولیدی بزهای شیری سانن و گاوهای هلشتاین

امین اله وطن دوست ابجهان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۰۶

عمل آوری کاه گندم با دود گوگرد به روش سنتی متداول در باغات انگور برای تولید کشمش

مبارکه شمسی نصرآباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۴

مقایسه ارزش غذایی پودر سوسک با چند منبع پروتئینی رایج در تغذیه دام وطیور

فاطمه خواجوئی گوکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۰/۲۸

اثر منابع مختلف قندهای محلول با روغن آفتابگردان بر عملکرد، تخمیر شکمبه و ترکیب اسیدهای چرب شیر در بز شیری سانن

علی رزاقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۴/۰۱

قابلیت هضم سیلوی تفاله دانه انار و تاثیر تغذیه آن بر متابولیسم اسیدهای چرب، مورفولوژی بافت پستان، برخی متابولیت های خونی و عملکرد تولیدی بزهای شیری و بزغاله های پرواری آمیخته خراسان جنوبی.

سیدجلال مدرسی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۱۷

تاثیر اسیدبوتریک محافظت شده همراه با اسانس پونه کوهی برعملکرد گوساله های شیری نژادهلشتاین

وحید دیمه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۶

اثر تغذیه ترکیبات پلی فنولی عصاره پوست پسته بر روی سلامت، عملکرد رشدو سیستم ایمنی گوساله های هلشتاین

حجت سنجری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۶

تعیین ارزش غذایی علوفه جو آبکشت و بهترین نقطه عملکرد آن در بزهای شیری سانن

ساحره حیاتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۸/۰۴

اثر تغذیه مکمل های آلی سلنیوم و کروم در دوره آبستنی بر پاسخ فیزیولوژیک و عملکرد مادر و نتاج گوسفندان بلوچی

امیر موسائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

مطالعه ی گازهای تخمیری شکمبه با حضور یا عدم حضور محدودکننده های متان

مرضیه قدمی کوهستانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۱۸

مدلسازی کمیت nfc بر تعادل نیتروژن در گاوهای شیری اوایل شیردهی

سعید کامل ارومیه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۱۵

اثر آنتی اکسیدانی دانه انار بر اکولوژی میکروبی شکمبه، خصوصیات متابولیسمی و زیست شناختی ناشی از استرس اکسیداتیو القایی توسط روغن پراکسید در بزهای شیری سانن پیرامون زایش

سیداحسان غیاثی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۳/۰۵

ارزش غذایی کاه عمل آوری شده با آمونیاک گازی و آب و اثر آن همراه با مکمل‌های پروتئینی بر عملکرد تلیسه‌های در حال رشد

سیدعلی دهقان منشادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۱/۰۹

: تعیین ارزش غذایی کاه غلات عمل آوری شده با آمونیاک گازی و آمونیاک مایع و اثر جایگزینی آن با سیلاژذرت در تلیسه های در حال رشد هلشتاین

صمد صادقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۱۹

اثر مرحله بلوغ، زمان و دوره چیدن بر خصوصیات گیاه شناسی، الگو و قابلیت دسترسی مواد مغذی و ساختار مولکولی یونجه و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

مجتبی یاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۲/۱۳

تعیین ارزش غذایی کاه غلات و حبوبات و اثر اوره و امونیاک بر مصرف و قابلیت هضم کاه غلات در گوسفند بلوچی

سیدمحمد دانش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۱