اثر طعم دهنده های استارتر بر مصرف خوراک، افزایش وزن و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین مظاهری زاوه
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۹
فرآوری کنجاله کنجد برای تولید کنسانتره پروتئینی آن به منظور جایگزینی با پودر ماهی در رژیم غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
علی عبود
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
تأثیر مکملسازی جیره با دانه کلزای خام یا میکرونیزه بر پاسخهای هورمونی و عملکرد تولیدمثلی برههای ماده یکساله و میشهای بالغ
زهره زرنگار
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
واکنش محیط تخمیری و حیوانی به سطوح مختلف میزان پراکسیداسیون و چربیها در جیره
رضا رحیمیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
اثر سطوح مختلف کیتوزان بر تخمیرشکمبه ای در شرایط in vitro و اثر آن بر عملکرد گوساله
سحرسادات حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۲/۰۲
اثر مواد معدنی کیلاته برعملکرد رشد بره های نر بلوچی
مریم امینی طرقبه
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
اثر مقادیر مختلف دانه کاملینا -camelina sativa- بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه برههای پرواری بلوچی
سبا سیفی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۴
تاثیر تغذیه بیوچار معدنی کوهبنان بر قابلیت هضم، عملکرد، پارامترهای خونی، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
علی خطیبی بردسیری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۱۳
تاثیر تغذیه جیره های حاوی کنسانتره بالا بر پایه دانه کامل ذرت بر عملکرد بره های پرواری بلوچی
مجتبی علی پور ثانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
اثر هم افزایی مواد معدنی آلی بر عملکرد سیستم ایمنی و راندمان رشد گوسالههای شیرخوار هلشتاین
محدثه سادات مرتضوی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
اثرافزودنیهایخوراکی برخصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته وعملکرد آن در برههای ماده بلوچی
جلال صالحی چنار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
مطالعه قابلیت هضم کاه گندم تلقیح شده با قارچ lentinula edodes
محمدرضا محمودی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
بررسی اثر تغذیه دانه کامل ذرت میکرونیزه شده بر عملکرد رشد و متابولیت های خونی گوساله های شیر خوار هلشتاین
حسین بهرادنیا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
بررسی تنوع انفرادی در مصرف اختیاری خوراک و بازده خوراک در گاوهای شیرده نژاد هلشتاین
رضا لطفی نوقابی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۰
مقایسه عملکرد پرواری برههای نر نژاد کردی، رومانف و برولا
هادی اسلامی مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۹
اثرات جایگزینی سطوح مختلف روغن کتان با روغن ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی قزلآلای رنگینکمان
سعید جدیدیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۹/۲۹
پروار بره های نر بلوچی با جیره های حاوی کنسانتره زیاد برپایه دانه کامل ذرت
عبدالغفور شیخ جامی ریزه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۶/۲۴
بررسی میزان آفلاتوکسین m1در شیر تولیدی شهرستان مشهد و امکان کاهش آن به کمک جاذب های مختلف
مرضیه حاج محمدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۴
تأثیر استفاده از پری بیوتیک اینولین، پروبیوتیک پروتکسین و ترکیب آنها بر خصوصیات و فراسنجه های خونی گوساله های شیر خوار و میکرواورگانیسم های شکمبه
غلامرضا رحمانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۹/۰۵
تاثیر تغذیه جو و ذرت کامل یا بلغور شده بر عملکرد بره های نر پرواری
مهدی محمدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۹
مقایسه روش های پرورش بره های شیری بلوچی و مطالعه اثرات آن بر عملکرد تولیدی، تولیدمثلی و اقتصادی بره ها و میش ها
مجید جعفری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۴
زمان مناسب برداشت، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای علف نی (phragmatis australis) حوزه رودخانه اترک در شرایط برون تنی و بررسی امکان استفاده از آن به شکل بلوک های خوراک کامل در تغذیه بره های بلوچی
محمدتقی کریمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
ارزش تغذیه ای پوست آلو و استفاده از سیلاژ آن در جیره بره های در حال رشد بلوچی
الهه شهریاری سرحدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
خصوصیات تغذیه ای بقایای جالیز طالبی کاشمر بصورت خشک وسیلاژ وتاثیر تعلیف آن برعملکرد بره های پرواری
کاظم قربان پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
خصوصیات تولیدی و تغذیه ای علوفه کوشیا و بررسی اثر ملاس و شیره نبات بر سیلاژ آن و مطالعه اثر کوشیای خشک و سیلو شده با ضایعات خرما بر تولید و ترکیب شیر بزهای شیری
تاثیر زیست فراهمی مکملهای آلی و غیر آلی روی (zn) بر عملکرد میشها و برههای بلوچی
ندا نقدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
مطالعه توسعه صنعتی و آلودگیهای زیست محیطی ناشی از ورود فلزات سنگین به بدن و تولیدات حیوانی
محمد علی خراشادی زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
مطالعه تاثیر اسانس های نعناع فلفلی آویشن وکاکوتی بر فعالیت باکتریهای اسید لاکتیک و فرایند اسیدوز در نشخوار کنندگان
ستاره نبی زاده اصل
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
شناسایی خصوصیات فیزیکو و شیمیایی نمک آبی دشت لوت ایران و بررسی اثر جایگزینی آن با نمک معمولی بر عملکرد نشخوارکنندگان
امین شفق مطلق
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۱
تولید لارو مگس خانگی(musca domestica) در بستر های مختلف و مطالعه اثر تغذیه آن بر تخمیر شکمبه و پاسخ تولیدی بزهای شیری سانن و گاوهای هلشتاین
امین اله وطن دوست ابجهان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۶
عمل آوری کاه گندم با دود گوگرد به روش سنتی متداول در باغات انگور برای تولید کشمش
مبارکه شمسی نصرآباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۴
مقایسه ارزش غذایی پودر سوسک با چند منبع پروتئینی رایج در تغذیه دام وطیور
فاطمه خواجوئی گوکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۸
اثر منابع مختلف قندهای محلول با روغن آفتابگردان بر عملکرد، تخمیر شکمبه و ترکیب اسیدهای چرب شیر در بز شیری سانن
علی رزاقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۴/۰۱
قابلیت هضم سیلوی تفاله دانه انار و تاثیر تغذیه آن بر متابولیسم اسیدهای چرب، مورفولوژی بافت پستان، برخی متابولیت های خونی و عملکرد تولیدی بزهای شیری و بزغاله های پرواری آمیخته خراسان جنوبی.
سیدجلال مدرسی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۱۷
تاثیر اسیدبوتریک محافظت شده همراه با اسانس پونه کوهی برعملکرد گوساله های شیری نژادهلشتاین
وحید دیمه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۶
اثر تغذیه ترکیبات پلی فنولی عصاره پوست پسته بر روی سلامت، عملکرد رشدو سیستم ایمنی گوساله های هلشتاین
حجت سنجری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۶
تعیین ارزش غذایی علوفه جو آبکشت و بهترین نقطه عملکرد آن در بزهای شیری سانن
ساحره حیاتی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۸/۰۴
اثر تغذیه مکمل های آلی سلنیوم و کروم در دوره آبستنی بر پاسخ فیزیولوژیک و عملکرد مادر و نتاج گوسفندان بلوچی
امیر موسائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۳
مطالعه ی گازهای تخمیری شکمبه با حضور یا عدم حضور محدودکننده های متان
مرضیه قدمی کوهستانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۱۸
مدلسازی کمیت nfc بر تعادل نیتروژن در گاوهای شیری اوایل شیردهی
سعید کامل ارومیه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۱۵
اثر آنتی اکسیدانی دانه انار بر اکولوژی میکروبی شکمبه، خصوصیات متابولیسمی و زیست شناختی ناشی از استرس اکسیداتیو القایی توسط روغن پراکسید در بزهای شیری سانن پیرامون زایش
سیداحسان غیاثی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۳/۰۵
ارزش غذایی کاه عمل آوری شده با آمونیاک گازی و آب و اثر آن همراه با مکملهای پروتئینی بر عملکرد تلیسههای در حال رشد
سیدعلی دهقان منشادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۱/۰۹
: تعیین ارزش غذایی کاه غلات عمل آوری شده با آمونیاک گازی و آمونیاک مایع و اثر جایگزینی آن با سیلاژذرت در تلیسه های در حال رشد هلشتاین
صمد صادقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۱۹
اثر مرحله بلوغ، زمان و دوره چیدن بر خصوصیات گیاه شناسی، الگو و قابلیت دسترسی مواد مغذی و ساختار مولکولی یونجه و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
مجتبی یاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۲/۱۳
تعیین ارزش غذایی کاه غلات و حبوبات و اثر اوره و امونیاک بر مصرف و قابلیت هضم کاه غلات در گوسفند بلوچی