1 |
هدف از پرورش گوسفند |
|
2 |
تاریخچه اهلی شدن گوسفند، پراکندگی گوسفند در جهان |
|
3 |
نژادهای مختلف گوسفند ایران (گوشتی، پشمی و شیری و چند منظوره) |
|
4 |
نژادهای مختلف گوسفند جهان (گوشتی، پشمی و شیری و چند منظوره) |
|
5 |
دنباله نژادهای گوسفند |
|
6 |
ابزارو تجهیزات گوسفند داری |
|
7 |
بخش عملی |
|
8 |
بخش عملی |
|
9 |
بخش عملی |
|
10 |
بخش عملی |
|
11 |
بخش عملی |
|
12 |
بخش عملی |
|
13 |
بخش عملی |
|
14 |
بخش عملی |
|
15 |
بخش عملی |
|
16 |
بخش عملی |
|
17 |
بخش عملی |
|
18 |
بخش عملی |
|
19 |
تولید مثل و سامانه های جفتگیری در گوسفند |
|
20 |
تولید مثل و سامانه های جفتگیری در گوسفند |
|
21 |
بهداشت (امنیت زیستی، بیماری ها، واکسیناسیون گله و کنترل انگل های داخلی) |
|
22 |
بهداشت (امنیت زیستی، بیماری ها، واکسیناسیون گله و کنترل انگل های داخلی) |
|
23 |
سامانه های زایش، آمادگی برای زایش، مراحل زایش، مراقبت از بره متولد شده، شاخ سوزی و اخته کردن، از سامانه های زایش، آمادگی برای زایش، مراحل زایش، مراقبت از بره متولد شده، شاخ سوزی و اخته کردن، از شیر گیری) |
|
24 |
سامانه های زایش، آمادگی برای زایش، مراحل زایش، مراقبت از بره متولد شده، شاخ سوزی و اخته کردن، از سامانه های زایش، آمادگی برای زایش، مراحل زایش، مراقبت از بره متولد شده، شاخ سوزی و اخته کردن، از شیر گیری) |
|
25 |
مدیریت (مراقبت های سم، پشم چینی، تعیین هویت و رکوردگیری، تصحیح وزن از شیرگیری) |
|
26 |
مدیریت (مراقبت های سم، پشم چینی، تعیین هویت و رکوردگیری، تصحیح وزن از شیرگیری) |
|
27 |
خوراک و خوراک دادن (احتیاجات گله، مواد خوراکی، جیره متعادل، تغذیه میش، تغذیه بره، تغذیه دام در مرتع، بازاریابی بره، پشم و فروش دام) |
|
28 |
خوراک و خوراک دادن (احتیاجات گله، مواد خوراکی، جیره متعادل، تغذیه میش، تغذیه بره، تغذیه دام در مرتع، بازاریابی بره، پشم و فروش دام) |
|
29 |
دنباله خوراک و خوراک دادن |
|
30 |
دنباله خوراک و خوراک دادن |
|
31 |
بخش عملی |
|
32 |
اقتصاد گوسفندداری- اصلاح نژاده (صفات اقتصادی، روش های رکورد برداری، تحلیل داده ها و انتخاب) آمیخته گری و سنتز نژاد گوسفند |
|
33 |
امتحان نهایی |
|