| 1 |
معرفی درس، اهمیت فناوری تولید بذر در کشاورزی پایدار و امنیت غذایی. |
|
| 2 |
ساختار گل و گلدهی و تولید مثل در گیاهان؛ تشکیل بذر و فرآیندهای زیستی مؤثر بر آن. |
|
| 3 |
مکانیسم های خواب بذر و کنترل جوانه زنی |
|
| 4 |
: اصول تولید بذر در گیاهان خودگشن و مثالهای کاربردی (برنج، گندم) |
|
| 5 |
اصول تولید بذر در گیاهان دگرگشن و مثالهای کاربردی (ذرت، آفتابگردان) |
|
| 6 |
سیستمهای کنترل گردهافشانی(Male sterility, Self-incompatibility) کاربردهای آن |
|
| 7 |
هتروزیس و تولید بذر هیبرید و راهکارهای تجاریسازی |
|
| 8 |
آپومیکسی و پارتنوکارپی و روشهای خاص تکثیر و تولید بذر |
|
| 9 |
برداشت، فرآوری و بوجاری بذر |
|
| 10 |
تکنیکهای آزمایشگاهی ارزیابی کیفیت بذر (قوه نامیه، خلوص، سلامت) |
|
| 11 |
ذخیرهسازی و نگهداری بذر (Seed banks, Cryopreservation) |
|
| 12 |
پوششدهی بذر (Seed coating, pelleting) و فناوریهای نوین |
|
| 13 |
فناوری تولید انبوه بذرهای تراریخته و ملاحظات ایمنی زیستی |
|
| 14 |
استانداردها و قوانین ملی و بینالمللی تولید و تجارت بذر |
|
| 15 |
استانداردها و قوانین ملی و بینالمللی تولید و تجارت بذر |
|
| 16 |
ارائههای دانشجویی (مطالعه موردی زنجیره تولید بذر محصولات زراعی خاص |
|
| 17 |
ارانه های دانشجویی، جمعبندی، رفع اشکال پایانترم. |
|