1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزو دروس اختیاری در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته علوم و صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذایی بوده و با توجه به اهمیت ویروس های مواد غذایی به عنوان یک مشکل نوظهور می تواند مفید باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با ویروس های قابل انتقال از مواد غذایی، روش های استخراج و خالص سازی ویروس هااز مواد غذایی، روش های شناسایی ویروس های مواد غذایی، استفاده از باکتریوفاژها بعنوان مدل در فرایندهای مواد غذایی و بکارگیری باکتریوفاژها بعنوان شاخص در فرایندهای مواد غذایی |
3 |
روش تدریس |
تدریس تئوری مطالب به همراه استفاده از مقالات علمی و پژوهشی روز |
4 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس به همراه مشارکت فعال با ارایه سمینارها و یا انجام پروژه ها |
5 |
منبع |
آل محمد، م. و هابیلی، ن. 1370. ویروس شناسی عمومی. مرکز نشر دانشگاهی تهران. تهران. شهیدی، ف.، محبی، م. و عدالتیان، م. ر. 1382. میکروبیولوژی و ایمونولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 375. مشهد. ملک زاده، ف.1371. اصول طب داخلی هاریسون. بیماریهای عفونی ویروسها. انتشارات شرکت سهامی چهر. تهران. |
6 |
نحوه ارزشیابی |
برگزاری امتحان میان نیم سال تحصیلی
برگزاری امتحان پایان نیم سال تحصیلی
برگزاری آزمونک ها |
7 |
فایل |
Pdf File |