1 |
بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
2 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
3 |
عملیات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
4 |
مبانی فراوری محصولات گیاهی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی |
5 |
مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری |
مهندسی بیوسیستم |
کارشناسی |
6 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
7 |
ایمنولوژی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
8 |
بیولوژی ملکولی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
9 |
بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
10 |
روش تحقیق |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
11 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
12 |
بیولوژی ملکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
13 |
بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
14 |
روشهاوابزار های بیولوژیکی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
15 |
ژنتیک مولکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
16 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
17 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |