لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
2 صنایع تخمیری علوم و صنایع غذایی کارشناسی
3 عملیات صنایع غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی
4 مبانی فراوری محصولات گیاهی اگروتکنولوژی کارشناسی
5 مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری مهندسی بیوسیستم کارشناسی
6 میکروبیولوژی مواد غذایی 2 علوم و صنایع غذایی کارشناسی
7 ایمنولوژی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
8 ایمونولوژی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
9 بیولوژی ملکولی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
10 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
11 بیولوژی مولکولی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
12 روش تحقیق علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
13 ویروس شناسی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
14 ویروس شناسی مواد غذایی علوم و صنایع غذایی کارشناسی ارشد
15 بیولوژی ملکولی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
16 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
17 روشهاوابزار های بیولوژیکی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
18 ژنتیک مولکولی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
19 ویروس شناسی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)
20 ویروس شناسی علوم و صنایع غذایی دکتری (Ph.D)