| 1 |
بیوتکنولوژی مقدماتی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 2 |
صنایع تخمیری |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 3 |
عملیات صنایع غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 4 |
مبانی فراوری محصولات گیاهی |
اگروتکنولوژی |
کارشناسی |
| 5 |
مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری |
مهندسی بیوسیستم |
کارشناسی |
| 6 |
میکروبیولوژی مواد غذایی 2 |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی |
| 7 |
ایمنولوژی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 8 |
ایمونولوژی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 9 |
بیولوژی ملکولی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 10 |
بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 11 |
بیولوژی مولکولی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 12 |
روش تحقیق |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 13 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 14 |
ویروس شناسی مواد غذایی |
علوم و صنایع غذایی |
کارشناسی ارشد |
| 15 |
بیولوژی ملکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 16 |
بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 17 |
روشهاوابزار های بیولوژیکی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 18 |
ژنتیک مولکولی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 19 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |
| 20 |
ویروس شناسی |
علوم و صنایع غذایی |
دکتری (Ph.D) |