| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مقدمه | |
| 2 | مراحل رشد میکروارگانیسم ها | |
| 3 | مراحل رشد میکروارگانیسم ها | |
| 4 | متابولیسم باکتری ها | |
| 5 | متابولیسم باکتری ها | |
| 6 | تخمیر میکروبی | |
| 7 | تخمیر میکروبی | |
| 8 | مراحل فرایند تخمیر | |
| 9 | مراحل فرایند تخمیر | |
| 10 | سویه های صنعتی و اصلاح آن | |
| 11 | سنتیک و معادلات مرتبط با رشد | |
| 12 | تولید محصولات تخمیری | |
| 13 | فرمولاسیون محیط کشت | |
| 14 | تخمیر میکروبی | |
| 15 | تولید محصولات تخمیری | |
| 16 | مراحل رشد میکروارگانیسم ها | |
| 17 | متابولیسم باکتری ها |