طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس جزو دروس اختیاری در مقطع تحصیلات تکمیلی رشته علوم و صنایع غذایی- زیست فناوری مواد غذایی بوده و با توجه به اهمیت ویروس های مواد غذایی به عنوان یک مشکل نوظهور می تواند مفید باشد.
2 هدف کلی آشنایی با ویروس های قابل انتقال از مواد غذایی، روش های استخراج و خالص سازی ویروس هااز مواد غذایی، روش های شناسایی ویروس های مواد غذایی، استفاده از باکتریوفاژها بعنوان مدل در فرایندهای مواد غذایی و بکارگیری باکتریوفاژها بعنوان شاخص در فرایندهای مواد غذایی
3 وظایف دانشجو حضور در کلاس به همراه مشارکت فعال با ارایه سمینارها و یا انجام پروژه ها
4 روش تدریس تدریس تئوری مطالب به همراه استفاده از مقالات علمی و پژوهشی روز
5 منبع آل محمد، م. و هابیلی، ن. 1370. ویروس شناسی عمومی. مرکز نشر دانشگاهی تهران. تهران. شهیدی، ف.، محبی، م. و عدالتیان، م. ر. 1382. میکروبیولوژی و ایمونولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. شماره 375. مشهد. ملک زاده، ف.1371. اصول طب داخلی هاریسون. بیماریهای عفونی ویروس‏ها. انتشارات شرکت سهامی چهر. تهران.
6 نحوه ارزشیابی ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده آزمونک آزمون پایان ترم
7 فایل Pdf File