1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس بعنوان یکی از مهمترین دروس در زیست فناوری مواد غذایی در مقطع کارشناسی ارشد می باشد. آموزش مبانی این درس برای انجام پژوهش های مرتبط در این حوزه ضروری است. شناخت مبانی این درس همچنین برای درک بهتر سایر دروس در این گرایش لازم است. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی ملکولی با تکیه بر شناخت مواد وراثتی میکروارگانیسم ها به همراه نقش آن در فعالیت های میکروبی( رشد، تمایز، مقاومت و تولید متابولیت های میکروبی) |
3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با ساختار و فرم های DNA و RNA،شناخت مکانیسم های رونویسی DNA، آشنایی با مکانیسم نسخه برداری DNA،آشنایی با مکانیسم ترجمه DNA، شناخت مبانی تنظیم بیان ژن، تضاد ها و تشابهات بین سلول های یوکاریوت با پروکاریوت |
4 |
روش تدریس |
استفاده از منابع معتبر و مرجع، استفاده از مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده بر مبنای منابع و مقالات مروری |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع و منظم در کلاس، شرکت فعال در مباحث مطرح شده |
6 |
منبع |
Molecular cell biology, Lodish et al
Essentials of molecular biology, Malacinski
Molecular genetic of bacteria, Dale et al
PCR methods in foods (food microbiology & food safety), Maurer et a |
7 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده
آزمون پایان ترم |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده
آزمون پایان ترم |
9 |
فایل |
Pdf File |