1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزو دروس اجباری برای دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بیوسیستم بوده و هدف آشنایی با میکروارگانیسم های صنعتی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی کلی دانشجویان مقطع کارشناسی رشته بیوسیستم با میکروارگانیسم ها، معادلات، مکانیسم رشد و تولید متابولیت ها |
3 |
روش تدریس |
تدریس تئوری مبانی رشد و نمو میکروارگانیسم ها به همراه معادلات رشد و تولید متابولیت های مختلف توسط آنها |
4 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس و مشارکت فعال |
5 |
منبع |
مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی، مرتضوی و همکاران
بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی صنعتی، مرتضوی و همکاران
میکروبیولوژی غذایی مدرن، مرتضوی و همکاران |
6 |
نحوه ارزشیابی |
برگزاری آزمونک ها، امتحان های میان و پایان نیم سال تحصیلی |
7 |
فایل |
Pdf File |