1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
بعنوان دروس اجباری در مقطع کارشناسی رشته اگروتکنولوژی درس تعریف شده است. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مبانی صنایع فراورده های های کشاورزی با تکیه بر محصولات گیاهی |
3 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مبانی صنایع فراورده های کشاورزی
آب، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی و تولید محصولات تخمیری |
4 |
روش تدریس |
تدریس بر مبنای منابع تعریف شده |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور مستمر در کلاس
شرکت در آزمونک ها
شرکت در آزمون میان نیمسال تحصیلی
شرکت در آزمون پایان نیم سال تحصیلی |
6 |
منبع |
Food chemistry, Fennema
Food science, Potter
علم مواد غذایی (جلد 1و2 )، فلاحی
علوم وصنایع گوشت، رکنی
مبانی شیمی شیر، قدس روحانی |
7 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی
برگزاری آزمونک
برگزاری آزمون میان نیم سال تحصیلی
برگزاری آزمون پایان نیم سال تحصیلی |
8 |
فایل |
Pdf File |