طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره بعنوان دروس اجباری در مقطع کارشناسی رشته اگروتکنولوژی درس تعریف شده است.
2 هدف کلی آشنایی با مبانی صنایع فراورده های های کشاورزی با تکیه بر محصولات گیاهی
3 اهداف یادگیری آشنایی با مبانی صنایع فراورده های کشاورزی آب، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی و تولید محصولات تخمیری
4 روش تدریس تدریس بر مبنای منابع تعریف شده
5 وظایف دانشجو حضور مستمر در کلاس شرکت در آزمونک ها شرکت در آزمون میان نیمسال تحصیلی شرکت در آزمون پایان نیم سال تحصیلی
6 منبع Food chemistry, Fennema Food science, Potter علم مواد غذایی (جلد 1و2 )، فلاحی علوم وصنایع گوشت، رکنی مبانی شیمی شیر، قدس روحانی
7 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی برگزاری آزمونک برگزاری آزمون میان نیم سال تحصیلی برگزاری آزمون پایان نیم سال تحصیلی
8 فایل Pdf File