1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
میکروبیولوژی مواد غذایی یکی از دروس اصلی و پایه در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در کنار دروس شیمی مواد غذایی و اصول مهندسی مواد غذایی می باشد. در این درس میکروارگانیسم های مختلف مواد غذایی (مفید، عامل فساد و بیماریزا) بطور کامل مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. همچنین طبیعت، خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی مختلف (خام و فرایندی) روی بقاء، ماندگاری و تکثیر انواع میکروارگانیسم های مختلف مورد مطالعه قرار خواهد گرفت. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با میکروارگانیسم های عامل تغییرات در مواد غذایی و نحوه کنترل آنها |
3 |
روش تدریس |
تدریس تئوری سرفصل ها به همراه برگزاری سمینارهای تکمیلی و مرتبط با درس |
4 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع و مرتب در کلاس و مشارکت فعال با برگزاری سمینارهای مرتبط |
5 |
منبع |
Food microbiology, W.C. Frazier, D.C. Westhoff, 5th edition
Modern food microbiology, J.M. Jay, M.J. Loessner, D.A. Golden, 5th edition
Food microbiology, M. Adams, M.O. Moss, P. McClure, 4th edition
Dairy microbiology handbook, R.K. Robinson, 3rd edition |
6 |
نحوه ارزشیابی |
برگزاری امتحان میان ترم، پایان ترم به همراه ارزیابی شفاهی با برگزاری آزمونک های مختلف در طول نیم سال تحصیلی |
7 |
فایل |
Pdf File |